in

Яко!Яко!

Задава се първият фестивал по бръснарство у нас

Този юли в София

Задава се нещо невиждано у нас, брато – първият фестивал по бръснарство и фризьорство. Точи бръснача и подготви машинката, защото събитието няма аналог в България. Организаторите от бръснарници “Head Hunters”, които ние посещаваме от години с кеф, са подготвили богата програма, за да бъде шоуто гарантирано, а ивентът – на най-високо ниво.

Бръснарницата, в която ще ти сипят и уиски

Общо 10 семинара на различни теми, разпределени в рамките на 2 дни на 09 и 10 юли, ще обогатят познанията и да дадат начален тласък на онези, които искат да се развиват тепърва в тази сфера. Цял отбор от опитни бръснари от България и чужбина ще разкрие тайните на добрата прическа и отлично оформената брада. Специален гост пък ще бъде световноизвестният Николай Генералов, който работи в бръснарската индустрия от 20 години. За него няма тайни в бранша. След години на осърдна работа в салони и академии, сега той пътува из Русия и чужбина, за да обучава фризьори. Ето, че сега вояжът му минава през София, за да обърне внимание на родните фризьори, които тръпнат да обогатят знанията си.


В ролята на лектори ще влязат още Kotoy, Петър Сапунджиев, Артем Ткачев, Иван Минчев, Андрей Долгих ( Balu barber), Иван Клюбко, Мирослав Георгиев, Митко Захариев, Веселин Полонов, Борис Сашов, Руско Русев, Калоян Динев.

Локацията е Хотел Новотел София на “Цариградско шосе”, а цената е 240 лева за желаещите да се потопят в света на бръснарството, но и да станат част от историята като първите у нас, взели дейно учасдтие в дебютното издание на фестивала по бръснарство. Това са два дни срещи с хора от професията, от които ще можеш да попиеш това, което ти е убягнало. Телефон за резервации: 087955770. Даваме и ЛИНК към събитието!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Искаме на домашно парти с Лили Палмър (СНИМКИ)

Куп кантори в САЩ се борят за адвокатката на Джони Деп