in , ,

Новата диета на Марк Уолбърг за ролята в “Отец Стю”

Марк Уолбърг е от онези актьори, по които се интересуват и братоци и Цецки. Защо пък и братоци? Защото винаги е във форма, има мускули, може да вдига над 100 от лежанка, а освен това често дава и съвети за фитнес. Даже имаше филм на такава тематика със Скалата. За последната си роля във филма “Отец Стю” Уолбърг, който като малък е имал проблеми със закона, заменя тренировките с впечатляващи количества храна, предаде “Франс прес”.

“Говеждо филе, печени картофи, дузина яйца всяка сутрин, дузина парчета бекон, две купи бял ориз, чаша зехтин…”, споделя Уолбърг. – Голямо количество протеини през първите две седмици, много нишесте през следващите две. А през последните две седмици приемах много натрий, за да придобия този подпухнал вид, но това не беше никак забавно”.

Тази трансформация от мускулест атлет в безделник с наднормено тегло е от съществено значение за ролята му на Стюарт Лонг – боксьор, който след контузия окачва ръкавиците, за да опита късмета си в холивудското кино. Подобно на много други, той върши дребни работи в супермаркет, където среща Кармен (в ролята Тереса Руис от “Наркос”), чието сърце се опитва да спечели, като ходи в църквата, която тя посещава. Там разочарованият атеист открива вярата и решава да стане свещеник, въпреки скептицизма на родителите си, изиграни от Джаки Уивър и Мел Гибсън.

Героят на Марк Уолбърг освен това трябва да се изправи пред ужасен противник: диагноза с дегенеративно заболяване, което в крайна сметка ще го лиши от възможността да използва тялото си. “Отец Стю” е вдъхновен от истинска история и за Марк Уолбърг, който е и продуцент на филма, лентата е радикално отклонение от обичайните за него екшъни като “22-ра миля” или “Uncharted: Извън картата”.

За актьора обаче няма нищо изненадващо в това: “Ролята е необичайна, но също така е доста очевиден избор, ако  познавате мен и личния ми опит. С възрастта искам да намеря неща, които имат малко повече смисъл и значение”, казва Уолбърг.  “Винаги съм имал усещането, че ми е писано да се занимавам с това”, добавя той, обяснявайки, че е “поставил таланта и дарбите си” в служба на “Бог”.

Освен религиозната тематика – филмът ще бъде пуснат на екран в САЩ точно преди Великден, “Отец Стю” засяга и темите за семейството и човешката доброта.

Чакаме те в нашата затворена група във Фейсбук Брато общество 2

Кефи ли те?

Мач по 100 минути? Даваме още абсурдни идеи на ФИФА как да скапе футбола

Шофьорите на BMW – най-големите джигити на пътя!