in

Шофьорите на BMW – най-големите джигити на пътя!

Всеки ден тръгваме с колата и си обещаваме да не псуваме, докато стигнем до офиса. Абсолютно всеки ден правим точно обратното, използвайки цветущи думи, съчетани по всевъзможни начини. Просто не се издържа. Слушаме класическа музика с цел медитация и пак събираме границите до 10-ата минута. Това ни подтикна да се допитаме до нашите читатели по темата с джигитите. Въпросът “Водачите на кои коли карат най-дразнещо, брато?” предизвика сериозен интерес. За няколко дни в анонимното допитване се включиха над 700 души. Благодарим.

Приблизително всеки втори (46%) е на мнение, че това са собствениците на коли, дело на Баварски моторни заводи или казано иначе BMW. Честно казано и без да манипулираме вота, бяхме на същото мнение. Други 29% са на мнение, че у нас всеки кара дразнещо, с което също можем да се съгласим. За изненада на мнозина, култовият Голф не само, че е едва на трето място, но е събрал и скромните 8%. Явно митът за голфърите е отживелица и вече не са с онзи легендарен статут. Почивайте, братя, много шеги отнесохте. Със 7% са “тия с френските въшки”, а 6% са водачите на Ауди. Гордите собственици на Мерджан имат 3%, което показва, че класата си е класа. Съгласни сме!

За да не се изнервяш на пътя, а също и да научиш тънкостите на шофиране в големия град, в “Люлин” или дори как да се справиш като пешеходец, ние сме написали скромно четиво “Как да оцелееш в България“. Почети, посмей се и после може да го върнеш в библиотеката.

Кефи ли те?

Новата диета на Марк Уолбърг за ролята в “Отец Стю”

Задава се нов анимационен герой – наполовина пиле, наполовина заек (ВИДЕО)