in ,

Кошмар: Жена опита да вдигне “самолета” на мъжа си с монтажна пяна

Държим кошмарна история в ръката, брато. Четем Dailystar, което май е еквивалент на Уикенд, държейки се за пакета. Причината е, че попадаме на брутален сексуален гаф, който вероятно ще се окаже пагубен за главния герой.

Мъж, чието име логично не се споменава, ще остане завинаги без чок-чок след неуспешен опит на неговата сексуална партньорка да събуди звяра. Братото, което е на 45 години, е импотентен, но не му пречи да прави опити със своята Цецка. В търсене на моментно решение, тя решила да използва монтажна пяна, която да “инсталира” в самия член, за да доведе до втвърдяване. Не се шегуваме, брато, напълно сериозни сме. По-безумното е, че пичът първо се е навил, а след това е чакал цели 3 седмици преди да отиде на лекар. Направил го едва, след като установил, че става все по-трудно да уринира. Последвал скенер, който устатонил наличние на различни маси от пяната с дължина 11 см. Медицинският персонал успял да извлече материала от пикочния мехур с операцията, но тази, разположена в пениса му, се оказала далеч по-проблематична. Последвала нова и още по-тегава интервенция, чийто детайли ще ти спестим.

Тепърва трябва да се прави още една операция, но лекарите ще изчакат, тъй като пациентът е травмиран и се нуждае от почивка – психологическа и сексуална. Втората е повече от сигурна.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Производители на кондоми очакват бум на продажбите през 2022 г.

Eксклузивно: Цялата истина за пилинцита от Монако (ВИДЕО)