in

Тони Монтана, Скалата, Фончо и още футболисти, с които да излезем срещу Италия

Пръснахме се от смех с нашите читатели, брато. Нашите верни фенове, които не спират да пишат в нашата Фейсбук страница, която се казва брато, но ни мързи баш сега да турим линк.

Попитахме сто човека – коментарите верно са стотина – с кои футболисти трябва да излезе българският национален отбор по футбол срещу Италия, за да имаме некъв шанс. Вадим ти топ отговорите според нас.

Тони Монтана

Без страшни мафиоти, каквито неминуемо в България има, няма как да всеем страх в редиците на италианците, сред които Киелини и Бонучи имат статута на главорези кракотрошачи. Срещу тия не бихме играли и на плейстейшъна. Ето защо е нужно подкрепа с оръжие. На оръжие, братя, на оръжие. Па и на бело, който го влече. Дон Корлеоне само може да гледа лошо от трибуните, подсказвайки като наш чичо Венци на отборите, че ако гостите не бият, нема да има премии, щото тотото не мое излезне.

А, чакай, за Киелини имаме специално предложение – да си присади коса в Derma-Act. Едно време го правеха само в Турция, познаваме един, дето се наду като кекс там. Вече го правят специалистите и в България, в Derma-Act е топ обслужване. Можеш и ти да си запазиш час – ЦЪКНИ ТУК!

Фончо 

Един от нашите фенове е написал, че требва да играе Фончо от Банкя. Ние знаем кой е Фончо с джипката, така сме съгласни. Без тежък таран, дори и със скъсан менискус, не можем да набием барем един гол. А гол си ни требе. Фончо бие дузпи, докато не вкара, стъпва като слон и може би да респектира защитата на жабарите. Е, най-много да му набият канчето и там като на изборите, но кво да се прави…

Скалата

Да Рок! Тоя кви суплеси ше им прай, не е истина просто. Стана на 50 май, но е мощен като въображението на селски ерген. Истинска машина за газене на противници. Участвал е в толкова филми, че и дузпа ще може да изиграе за нашите, ако се наложи. Евала, Скала! Идол си ни. Знаем, че никога нема да прочетеш тва нито некой друг ще ти го прочете, така че нема смисъл да пишем повече.

И още

Липсват в състава ни Бърканичков, братя Миневи, Георги Пашов, Макдоналд Мукаси, Лусио Вагнер, Ибрахима Гай, Коловати, Бадема, Кривия, Правия, Дългия, Късия и няколко други, дето биха допринесли с таланта и рутината си. Нужно е тактическо стягане, т.е. Пената да е на тъча. Не ни карай да прогнозираме, изобщо няма и да го залагаме тоя мач.

Айде, със здраве!

Да ни следиш в Инстаграм и Фейсбук!

Кефи ли те?

Блудкав, протяжен и без развитие – впечатленията ни от сезон 11 на The Walking Dead

Кристиано Роналдо вкара 111-ти гол за Португалия и счупи нов рекорд във футбола