in

Кристиано Роналдо вкара 111-ти гол за Португалия и счупи нов рекорд във футбола

Португалската звезда Роналдо, който просто не одъртява, брато, стана най-великият играч на международно ниво, след като вкара два гола за Португалия снощи и има общо цели 111 в интернационални срещи. С това той бие рекорда на иранеца Али Даеи (110 гола). Може и да си го псувал през годините, но е факт, че сме съвременници на едно от златните имена във футбола.

КУПИ СИ ОРИГИНАЛЕН МАГНИТ ЗА ХЛАДИЛНИК НА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД,
С ПРОМОКОД OBICHAMCECKI Е С 20% ОТСТЪПКА!

Ето кво драсна Роналдо в Инстаграм по случая:

“От всички мои рекорди, които съм подобрил  в кариерата си, този е наистина специален и е постижение, с което се гордея страшно много. Първо, защото винаги, когато играя за Португалия моментът е специален и второ, защото състезанията за националните отбори винаги са били страшно важни за мен. Най-вече обаче, защото да отбележа 111 гола за Португалия са моменти, в които съм зарадвам милиони португалци и именно заради това всичко си е струвало. Благодаря на всички за подкрепата и искам  да кажа, че още не съм приключил”.

КУПИ ОРИГИНАЛЕН КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ НА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД,
С ПРОМОКОД OBICHAMCECKI ПОЛУЧАВАШ -20% ОТСТЪПКА

Иначе в началото на мача срещу Ирландия Роналдо изпусна дузпа. Но забележи – не се гръмна и не се скри да ближе рани, а игра до последната секунда и вкара в последните 5-6 минути на срещата.

“Щастлив съм не само заради рекорда, но и заради невероятните моменти, които преживяхме. Два гола в края ни донесоха победата в този изключително труден мач. Просто не спряхме да вярваме до края, феновете също. Фантастично е!”, каза Кристиано.

Кефи ли те?

Тони Монтана, Скалата, Фончо и още футболисти, с които да излезем срещу Италия

40 години Роки: Раждането на една класика