in

Блудкав, протяжен и без развитие – впечатленията ни от сезон 11 на The Walking Dead

Три епизода гледахме дотук от новия сезон на хитовия сериал The Walking Dead и сме дълбоко разочаровани. Очаквахме поредицата да се развие някак, да има действие, екшън, драма, а то няма нищо. Гледаме го и не изпитваме удоволствие, брато.

От нас ли е? Одъртяхме ли?

КУПИ СИ ОРИГИНАЛНА ИЗТРИВАЛКА ЗА ВРАТА THE WALKING DEAD
– С ПРОМОКОД OBICHAMCECKI Е С 20% НАМАЛЕНИЕ

Не, просто постапокалиптичният свят няма грам развитие до момента. Цели три епизода и не можем да откроим нищо друго, освен че Принцеса, Езекил, Мико и Юджийн стават част от нова общност, което се знаеше, че ще стане още в предния сезон. За какво иначе ги оставиха живи?

Какво ни липсва?

Яки екшън сцени – да светиш с камерата в гората в лицата на актьорите е глупаво. Липсва ни също дълбочина на характерите. Всичко се върти около тъпата храна и намирането й, някак нарочно персонажите изпадат в беди, които превъзмогват.

Искрено се надяваме блудкавите минути скоро да бъдат заменени с по-интересни, а сюжетът без развитие поне да подскаже нещичко. Кофтито е, че нищо не чакаме в сериала. Няма какво да се чака, няма нещо голямо, някоя интрига, някой лош персонаж… Нигън е бледо копие на себе си, тъпата Маги се държи праволинейно от няколко сезона насам. Отчето все така недовижда с дясното око, а Дарил не остарява. Общо взето развитие НУ-ЛА.

Сега, разбираме, че парите също са важни, но да прецакаш изграденето и постигнатото е налудничаво. Ако не могат да пишат тия сценаристи, уволнявайте ги.

Чакаме иначе Рик Граймс, който беше взет от хеликоптер преди да умре. Тва е единственото.

Кефи ли те?

В Швейцария спасяват контузена крава с хеликоптер (ВИДЕО)

Тони Монтана, Скалата, Фончо и още футболисти, с които да излезем срещу Италия