in

Отмъстителна Цецка мина 49 пъти на червено с колата на бившия

Жените са коварни същества, брато. Съветваме те дори на раздяла да бъдеш максимално любезен. Стискай зъби, усмихвай се, дори й подари нещо като символ за края на любовта. За да говорим така, значи имаме нещо предвид.

В китайската провинция Джецзян се случи нещо, подкрепящо сериозно нашата теза. Там азиатска Цецка преминава на червен светофар 49 пъти за няколко дни, но за да е сигурна в отмъщението, надвиши многократно и разрешената в града скорост. Оказва се, че собственикът на колата не подозира нищо за тези действия.

Нещо повече – станал жертва на сладко отмъщение. В основата била бившата му, която по коварен начин си върнала за всичко през годините. Бившата жена на собственика на автоболила измислила хитрия план, тъй като мъжът наскоро я напуснал и отишъл при друга жена. Според Insider, изоставената Цецка Лу помолила техен общ приятел да заеме колата на Чен за няколко дни. Той, без да подозира нищо, се съгласил, а после я предуставил на на друг мъж на име Жу (стана завъртяно като в индийски сериал).

Лу (бившата) и Жу (вторият в схемата) минават на червен светофар общо 49 пъти докато полицията не ги спира. А каква е ролята на съучастника? Жу е получил обещание, че след изпълнение на коварния план ще се уреди със среща с Лу, по която явно си е падал.

Кефи ли те?

Пет места, където да ядеше вкусна шкембе чорба

От Мак Доналдс до Олимпийските игри – историята на Куанеша