in ,

Яко!Яко! Смех!Смех!

Пет места, където да ядеше вкусна шкембе чорба

Всеизвестен е лафът за общото между шкембето и фелациото, брато – навсякъде ги правят различно. Всяко истинско брато знае колко истина и мъдрост се крие зад тази шега.

Тук сме, за да споделим нашето мнение къде може да се яде добро шкембе. Важна, а в същото време подценявана тема. Редно е да уточним, че това са места, на които сме го консумирали. Осъзнаваме, че има и други, но за тях може да ни разкриеш като коментар под статията.

Гостилница “Мерак”

Намира се в столичния кв. “Изток”. Малко заведение, където шкембето се поднася в тенджерка с черпак. Сипваш и ревеш. Обслужването, типично по български, е на обратния полюс – студено и бавно като в държавна иституция. Но шкембето е велико.

Ресторант “Стената” на пътя за Самоков

Непринудено място на самия път за Боровец. Пада се от ляво може би 5-6 км след Пасарел. Намира се на стената на язовир Искър. Рибената чорба също е топ, както и самата риба. Лятото е прохладно, а зимата е уютно. Вкусно е като при баба.

Клуб “21 Старата София”

Класика от старите ленти. Сервитьорът гали сетивата ти още с вземането на поръчката. Всичко е вкусно – от бирата, през шкембето, чак до ракията. Наздраве!

Бистро “Горица”, Говедарци

Не знаем от коя част на света ни четеш, но Говедарци е приказно място за туризъм и преяждане. Бистро “Горица” не пледира да е най-лъскавото заведение, но пък за храната гарантират. Цените са повече от народни, а шкембето влиза като узо на гръцки плаж в горещ летен ден.

“Камелот”

Още едно изненадващо място в нашия списък, тъй като там (яз. Искър) обичат да ходят повече батки и кифли. Но храната е вкусна, а лично Боби Турбото ни е препоръчал шкембето. Говорили сме и със собственика по темата, който признава, че готвачът дава сърце и душа този елексир да е максимално добър.

Бонус:

На автогарата у Враца

Много е хардкор, да, но си заслужава да отидеш. Ловиш рейса за едно шкембе и се радваш на живота. Правят го от истински продукти там, не пестят, щото има бой по главата и тежки псувни от клиентите, които могат да се почувстват засегнати. Никога не засягай клиенти от Враца. На автогарата ще имаш и добри възможности за пътуване до Лесура, Девене, Малорад и Нивянин. Селски туризъм и шкембе – една добра комбинация. Само не заговаряй местните с неподходящ тон.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Вдигаме самолета с тези стюардеси (СНИМКИ)

Отмъстителна Цецка мина 49 пъти на червено с колата на бившия