in

Турнето на Рони Ромеро и Intelligent Music Project финишира в Пловдив

Животът е колело, брато – върти се и никога не е само горе или само долу. След като пандемията отпусна хватката, отново започнахме да се радваме на живота и всички негови дарове. Сред тях е и качествената музика. В ръцете си стискаме няколко билети, предназначени за това лято. Сред тях са и тези за Intelligent Music Project & Ronnie Romero. Решени сме да ги слушаме не къде да е, а в най-стария град в Европа – Пловдив. Групата е на турне, чийто грандиозен финал е планиран за Античния театър на 25 септември! Ограждаме си го в календара.

Виж още, брато: Рони Ромеро и Intelligent Music Project забиват на Sofia Summer Fest

След като откриха своето лятно турне през май именно в града под тепетата, едни от най-любимите български музиканти, предвождани от звездата на Rainbow – Рони Ромеро се готвят още веднъж да разтресат Пловдив с добре познатия си безкомпромисен звук и качествена рок музика!

“Публиката в Пловдив определено предразполага музикантите да дават най-доброто от себе си. Никога няма да забравим миналогодишния концерт на групата в Античния театър и дори в няколко видеоклипа използвахме кадри именно от него. Това древно място е с невероятна атмосфера! Открихме летния концертен сезон в Пловдив и усещаме, че именно там трябва да го закрием! Очакваме ви!”, сподели създателят и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

„Заредени сме с още повече енергия след успешното турне в края на май. Във всички градове, в които свирихме, видяхме една публика, която истински се наслаждаваше на музиката ни, на това, което виждат на сцената, на Рони, който постоянно се шегуваше и вдигаше хората на крака не само с бързите, но и с бавните песни. Ще изсвирим някои неща, които до момента не сме изпълнявали, също и някои от тези, които пропуснахме на последните концерти”, коментира и китаристът на групата Бисер Иванов.

Припомняме, че през месец май Intelligent Music Project реализира 4 страхотни концерта в най-големите български градове – София, Пловдив, Варна и Бургас, a през юни и в Солун. Специални гости тогава бяха легендарният барабанист на Блек Сабат и Рейнбоу Боби Рондинели, както и вокалистът на Назарет Карл Сентанс.

Билети за концерта може да закупите в мрежата на Eventim, както и на Grabo.bg.

Кефи ли те?

Пиенето на джин с тоник забързва метаболизма

Един от най-големите таланти в рапа, който беше застрелян на 20-годишна възраст