in

Цвета Караянчева, Марешки и още безработни политици, които да работят в “Шоуто на Слави”

Задават се интересни времена, брато. Изборите минаха, а след тях на екран отново са експерти, които дават своето професионално мнение. Придават си важност и говорят така, сякаш няма какво да ги бутне. А истината е, че ние – от екипа на Brato.bg, седим по гащи хоум офис и без да се мислим за голяма работа, плюнчим пръстите, за да прогнозираме какво ще се случи по високите етажи на държата.

Партията на Слави се очертава да бъде водеща сила, а Дългия ще концентрира сили именно в парламента, където очакваме да влязат Гацо като министър на спорта, Ванката да отговаря за реда в пленарната зала, а Шишо да стане министър на транспорта. Какво обаче ще се случи с досегашните герои? Тук идва ред на нас. Имаме няколко идеи и предположения…

Цвета Караянчева – фронтмен

Цвета Караянчева ще е новият фронтмен на групата, защото ражда само хитове. Тя ще смени Слави, което няма да е много трудна задача за нея. И тя, като Трифонов, обича да гледа сърдито и да потропва с крак. От наши източници разбрахме, че дебютното парче на Караянчева ще бъде “Ходи пеша, бе!” Нещо, като “Ще ти скъсам гъ*а”, само, че цензорирана версия.

Каракачанов на мястото на балета

Красимир Каракачанов гласува машинно с карта на Billa на изборите. И понеже му хареса, ще продължи да го прави без да се налага да ходи до парламента. Сега той ще смени балета на в “Ку-Ку Бенд”, защото много се заседя на едно място на жълтите павета. Каракачанов е спортна натура и има нужда от движение. Освен това изглежда хрисим и гъвкав човек, точно като момиче от балет.

Волен Сидеров – ударни

Волен ще смени Венко на барабаните, брато. В интерес на истината, този трансфер се пече доста време. Сидеров показа, че неговата сила е в атака с палки в ръце. Освен това, Волен има опит, като барабанист. Последният live концерт изнесе насред “Витошка” и го направи безплатно. Така че той се вписва идеално в колектива, след като “Ку-Ку Бенд” са изнасяли подобно шоу фрий, но на “Орлов мост”. Дай му жега, Волене!

Елена Алексиева – перкусии

След като видяхме Елена по еротичен танцовален костюм, решихме, че в новия състав на “Ку-Ку Бенд” трябва да има и нещо красиво. Вярно, че все едно този, който свири на перкусии изглежда, че не прави нищо и е само за цвят, но Елена беше така и във “Воля”, така че не намираме кой знае каква разлика…

Валери Симеонов сменя Ванката

Най-мъчно ще ни бъде за Валери. Толкова много искаше да бъде министър, но в крайна сметка разбрахме, че е пратил CV за мястото на Ванката в шоуто. Валери ще е новият реквизитор, като големият коз ще бъде неговата кисела физиономия, но понеже е много амбициозен кариерно, ще води и прогнозата за времето по “7/8 ТВ”.

Веселин Марешки – кларинет

Марешки сяда в стола на Илия Илиев-Професора, брато. Освен по структура на тялото, двамата си приличат и по това, че имат афинитет към производството. Професора прави мед, а Марешки – лекарства. Ако погледнем реално на нещата, двете неща са изключително важни за оганизма ни и нашето здраве. Малко ли е?

проф. Венцислав Мутафчийски – бас китара

Шефът на Националния оперативен щаб (НОЩ) за борба с коронавируса генерал професор Венцислав Мутафчийски ще смени Георги Милчев-Годжи на бас китарата в “Ку-Ку бенд”. Защо? Защото никой няма да разбере разликата.

Цветан Цветанов – клавишни

Бившият заместник-председател на ГЕРБ ще поеме щафетата от Евгени Димитров-Маестрото на клавишните, брато. Двамата си приличат основно по това, че обичат да слушат. Евгени слушаше Слави, а Цецо – цяла България. Достоен заместник, който нямаме търпение да видим по хавайска риска и с ръце върху клавишните инструменти. Настръхваме!

Данаил Кирилов

Верно, че вече не е в парламента, но някак ни е тъжно за него. Не бихме го оставили на произвола. Ще е актьор, двойник на Барни. Освен това ще има собствена рубрика, в която ще оцветява детски книжки и ще ги показва в камерата. Любимият му герой е Спондж Боб, така че ще набляга на тях. Със сигурност ще се справи по-добре от Тодор Башиянов.

Бойко Борисов

По всичко личи, че Баце нема да е премиер. Така че и на него требва да му намерим работа. Твърде очаквано е да кажем, че става за водещ, според нас става за логистични дейности. Демек шофьор. Километражът с джипката е като на такси Киа, път не го плаши. Джипката е и широка, ще се хваща хореографът Каракачанов и други преяли с власт. Да, може би ще се сменя окачването преди маслото на двигателя, но не може всичко е супер! Работа, работа, работа ще е газ, газ, газ.

Кефи ли те?

Прогнози за ШЛ: Търсим попадения на старта на 1/4-финалите

Подновяват снимките на “Приятели” тази седмица