in

Подновяват снимките на “Приятели” тази седмица

Завръщат ли се Рос, Моника, Чандлър, Джоуи, Рейчъл и Фиби на екран? По всичко изглежда, че отговорът е “Да”. Дългоочакваните снимки за специално предаване със събирането на любимците от сериала “Приятели” ще стартират тази седмица, след като веднъж вече бяха отложени. Това трябваше да се случи през 2020 година, но световната пандемия сложи прът в надеждата на феновете за скорошна премиера.

В крайна сметка през следващите дни приятелите от 90-те ще се съберат отново, разкриха източници, близки до екипа на стрийминг платформата HBO Max. Пред камера се очаква да застанат Матю Пери, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк, както и създателите на проекта в лицето на Кевин Брайт, Марта Кауфман и Дейвид Крейн.

Неотдавна Матю Пери използва Twitter акаунта си, за да обяви, че снимките ще се случат в началото на пролетта, а Дейвид Шуимър разкри, че шоуто ще бъде без абсолютно никакъв сценарий и превъплъщение в иконичните образи, направили ги повече от световноизвестни. Въпреки че не иска да дразни никого, той все пак намекна, че “има една част, в която всички четем нещо.”

Сериалът “Приятели” с Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк, Кортни Кокс и Матю Пери в ролята на 20-годишни, които живеят в Ню Йорк, приключи през 2004 г. след 10 сезона. Излъчването му обаче продължава и той си остава един от най-популярните сериали. Ние лично го гледаме по време на вечеря, а хуморът и сега успява да ни разсмее, въпреки че знаем повечето смешки вече.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Цвета Караянчева, Марешки и още безработни политици, които да работят в “Шоуто на Слави”

Съдия си взе автограф от Халанд след мач в Шампионската лига