in

Прогнози за ШЛ: Търсим попадения на старта на 1/4-финалите

Същинската част на Шампионската лига е тук, брато. Турнирът на богатите се завръща ударно с първите 1/4-финали. Липсваше ни като пари след безпаметна нощ на Слънчака. Първите два мача са идеални за подгряване – “Реал” – “Ливърпул” и “Ман. Сити” – “Борусия” (Дортмунд). Тук сме, за да дадем нашите безпощадни като нападател на националния отбор прогнози.

“Реал” – “Ливърпул”

Ех, щеше да е друго, ако имаше публика, но уви, явно този сезон ще е така – феновете ще гледат качествен футбол само пред телевизорите. И това ще мине. Вторник вечер в Мадрид ще видим повторение на финала от 2018 година. Този път Кариус няма да е на вратата на “червените”. И двата лагера има отсъстващи – Азар, Рамос, Карвахал и Валверде за домакините и Ориги, Матип, Ван Дайк, Хендерсън и Гомес за гостите. “Ливърпул” играе стабилно далеч от “Анфийлд”, докато тимът на Зидан влезе във форма и отново е претендент за титлата. В случая обаче търсим голове.

Прогноза: гол/гол
Коефициент: 1.66

“Ман. Сити” – “Борусия”

Не по-малко интригуващ ще бъде и сблъсъкът в Манчестър. Изявен фаворит са “гражданите”, но пък оръжието на германците се казва Ерлинг Халанд. Докато нападателят се подготвя за мача на Острова, неговият мениджър Мино Райола и баща му обикалят европейските колоси в търсене на най-добрата оферта за норвежкия голаджия. Интересното предстои, но именно с Халанд е свързана и нашата прогноза. “Сити” не е допуснал попадение в последните си четири мача, но очакваме това да се случи сега. Очакваме нападателят на гостите да е мотивиран да си вдигне още цената в месеците преди очаквания му голям трансфер.

Прогноза: Гол на Халанд по всяко време
Коефициент: 2.4

Общ коефициент от двете прогнози: 3.99

Кефи ли те?

Полицаят на 91 години, който няма намерение да се пенсионира (ВИДЕО)

Цвета Караянчева, Марешки и още безработни политици, които да работят в “Шоуто на Слави”