in ,

Как Скалата влиза във форма за ролята на “Черният Адам” (ВИДЕО)

В края на 2021 година Дуейн Джонсън ще се превъплъти в ролята на комикс герой за филма “Черният Адам”. За целта обаче Скалата трябва да бъде в необходимата форма. Е, за него това не е нещо ново, но все пак е амбициран да покаже най-доброто от себе си, тъй като това е първият му филм, базиран на комикси.

Това е причината Джонсън да прекарва сериозно време във фитнеса, а също и да набляга на хапването. Всичко започва с  кардио сутрин на гладно и след това тренира с тежести през нощта. Последните видеа, които той сподели в профилите си в социалните мрежи, разкриват допълнително за това как подхожда към гърба и бицепса.

„Тази конкретна тренировка за раменете е предназначена да увеличи максимално обема на кръвта“, обяснява Скалата. –  Уверете се, че броят на повторенията е точният и тренираме целият мускул и всички детайли, като запазваме твърдостта му, но също въпреки строгата диета поддържаме неговата пълнота.”

Джонсън допълва, че за загряване и разтягане отделя по минимум 20-30 минути, тъй като тренировката на краката изисква всичко, на което е възможно тялото му. Успоредно с това Скалата отделя специално внимание на почивката, възстановяването и наскоро се подложи на лечение с вендузи на гърба заради проблем.

„Имаме само едно тяло, така че трябва да се грижим за него“, категоричен е Джонсън.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by therock (@therock)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by therock (@therock)

Кефи ли те?

5 причини да си премахнеш татуса

Патолози ексхумираха труп посред нощ, за да разменят тела след грешка