in

Патолози ексхумираха труп посред нощ, за да разменят тела след грешка

Пийваме си кафето и търсим материал за сайта ни, брато. За малко да се задавим, дори леко припръцнахме от възбуда, след като видяхме материал за патолози, които ексхумираха труп посред нощ, за да разменят тела след направена грешка в моргата. Гадно, ма вярно!

Къде се развива действието? В Русия, естествено. През нощта на 4 март в полицията постъпва обаждане. Жителите на село Лужниково съобщават, че подозрителни хора с фенерчера скитат из гробището. Пристигналите на мястото полицаи задържат кола, която тъкмо напуска селото. В нея има (внимание) труп на жена и трима патолози, включително и шефа на местната морга Март Брюсов.

След това те разказват нелепата и гадна история: роднините на жена, починала от Ковид-19, открили, че в предадения от моргата ковчег лежи труп на друга жена. Опечалените дори не трябвало да отварят сандъка, но го направили, за да си вземат последно сбогом с починалата. След като го направили, останали втрещени от видяното! В ковчега лежал труп на друга жена.

“Тя също почина от Ковид и заради това е станало объркването”, разкриха от полицията.

Патолозите решили да си поправят грешката, като ексхумират трупа на първата жена, а вместо нея, поставят тялото на втората, за да може първата да бъде погребана от роднините си. Прочети това изречение пак, ако нещо не ти стана ясно.

“Искали са да поправят грешката си, но не са очаквали да ги хванат в крачка”, добавиха от полицията.

Кефи ли те?

Как Скалата влиза във форма за ролята на “Черният Адам” (ВИДЕО)

Компютър предсказа крайното класиране във Висшата лига