in

5 причини да си премахнеш татуса

Имаш си татус, който знаеш, че трябва да разкараш, но все още не можеш да мислиш достатъчно трезво, за да го разкараш от иначе красивото ти божествено тяло, брато. Споко, и ние бяхме така, но след като нашият започна да прилича на закодирано съобщение с правописни грешки, решихме, че е време да премахнем „Господ обича смелите и 69!“. Сега е твой ред, а ето ти и 5 смислени причини, заради които си заслужава да го направиш.

 

Грешното момиче

Всеки от нас се е влюбвал до по луда в Цецка, която не го е заслужавала, брато. Обичал си я дори, когато хвана онзи грип преди години, в който ходиш по голяма нужда с часове. Правил си й какви ли не подаръци, а малките жестове – те са безброй, но тя така и не ги оцени. Последната стъпка, за да й покажеш, че ще се обичате до гроб е татусът с нейното име Данка. Да де, всичко хубаво, но въпреки това тя ти казва да дигаш гълъбите и отива да злоупотребяват с уникалното й тяло братоци, които няма да я обичат както ти. А ти, оставаш с татуса, който само ще ти напомня какъв идиот си бил. След време си хващаш най-яката Цецка и нейното име не е Данка, така че решението е само едно – да го разкараш, а не да умираш от срам. Втора Данка няма да намериш, а и не ти и трябва да търсиш, когато е ясно какво точно трябва да направиш.

Работа

Съгласи се, че няма как да работиш като аниматор на детски партита и да имаш татус „К*рви, яжте, пийте, баце черпи!“. Просто е нелепо, брато! Като всяка нова работа, и настоящата ти винаги ще иска жертви, които трябва да направиш, за да сбъдваш своята мечта. А и всички знаем, че вече не си толкова прост, защото знаеш кога да казваш благодаря, да пускаш мигач или кой татус е за показване и кой не. Съгласи се, нали?

Качване на килата

Всеки е виждал онази роза на женско дупе, която в последствие се е певърнала в голяма зелка. Гадничко, ама това е от живия живот, брато. На младини всеки изглежда с перфектно тяло, а като по него има и готин татус, гаджетата се лепят като мухи на… мед, споко! Да де, ама сега твоят Буда на рамото прилича на човечето от Мишелин. Не е гот и няма смисъл да обясняваш какво всъщност трябва да е, отивай да го махаш и си яж тесто без да го мислиш.

Сърцето със стрелата вече не е на мода

Е не е ли така? Голяма работа, че пише и четливо LOVE в него. Просто сърцето със стрелата отдавна са демоде. Някъде ще те помислят за затворник в Белене и нищо чудно да те питат дали са ти я правили със струна от китара. Има и по-яки татуси, с които да се правиш на Цецките. Не, котвите също не стават, забрави!

Пиянски татус, от който се срамуваш

Дори да изглежда яко, пиянският татус си е за махане, брато. Ама няма носил ти незабравими спомени от първата купа, която твоят любим футболен отбор спечелил за първи път от 20 години. Никой не го брига, защото пиянският татус е като пиянски смс – никога не трябва да го правиш. ЗА-ПОМ-НИ!

Ако вече се съгласи, че трябва да си махнеш татуса, си го направил, длъжни сме да ти кажем и къде да го направиш – в клиника на „Derma-Act“. Разполагат с най-модерната апаратура за премахване на татуировки. Давай, и после да черпиш, но да знаеш, че бонбони не пием.

Кефи ли те?

RDMK пред Brato.bg: Споровете в групата решаваме с 1-2 шота

Как Скалата влиза във форма за ролята на “Черният Адам” (ВИДЕО)