in

Мъж инсценира отвличане, за да не ходи на работа

Много е важно човек да обича работата си, брато. Или поне да я харесва. Санитарният минимум е да не я мрази. Е, има и изключения и то много. Момче на 19-години, още прохождащ в живота, инсценира отвличане, за да не отиде на работа. Соулс не просто се обади с извинението “Бях отвлечен”, той бе намерен по-рано през февруари с вързани на гърба ръце с колан и банан в устата в близост до водна кула в Кулидж, Аризона.

Според публикация на Casa Grande, момчето първоначално е казало на полицията, че „двама маскирани мъже са го отвлекли, ударили са го в главата и са го пратили в безсъзнание”. Допълва още, че извършителите са го карали известно време в кола, преди да го зарежат на въпросното място.

След проведено разследване, детективите откриха точно нула доказателства за похищение. Накрая Соулс призна на ченгетата, че е измислил цялата история, за да скатае от работа. И си навлече още повече проблеми. Момчето беше арестувано по обвинение за невярно докладване в полицията на 17 февруари. Не се споменава какво се е случило с работодателя му, но може да се окаже гениален план, тъй като арестът го е спасил от допълнителен труд.

Кефи ли те?

Мъж започна бирени пости

В “Астън Вила” забраниха да се играе Fantasy football