in ,

Мъж започна бирени пости

За да влезе една жена във форма, брато, се изискват адски много жертви, но преди всичко месеци, докато се реши. Накрая се мотивира от нейна приятелка, на която тайно завижда. При нас, мъжете, нещата са доста по-различни. Ходим във фитнеса, блъскаме, но и да не ни личи, не се тръшкаме. Важното е, че сме печени. А американец спазва необичайни пости, като не приема никаква твърда храна, а енергия си набавя предимно от бира, съобщи ЮПИ, брато.

Дел Хол от Синсинати пие само бира, вода, черно кафе и билков чай. Това се отразява добре на фигурата му – за три дена е отслабнал с 2,6 кг.

“Пия само по три до пет бири на ден, каза Хол. – Не е като да пия постоянно. Когато се храниш нормално, втръсва. Човек не яде едно и също нещо всеки ден. Затова определено няма да пия едно и също нещо ден след ден”.

Хол е постил така и предишните две години. И двата пъти това се е отразило добре на здравето му. Отслабнал е около 20 кг, кръвното и холестеролът му са се подобрили.

“Човешкото тяло е изумително”, каза Хол. Преди са карали като праисторическите хора – преяждали са, а след това са гладували. Сега обаче вече не гладуваме. Хол набира средства с инициативата “Sgt. Del’s Virtual Tip Jar” (виртуални бакшиши за сержант Дел”). Той ще използва парите за помощ на ресторантите и баровете, претърпели загуби заради пандемията.

Кефи ли те?

Еди Мърфи пак е крал на Замунда в “Пристигане в Америка 2” (ВИДЕО)

Мъж инсценира отвличане, за да не ходи на работа