30-годишен мъж пръсна 20 хил. долара, за да стане…дракон (СНИМКА)

30-годишен мъж пръсна 20 хил. долара, за да стане…дракон (СНИМКА)

Едни мечтаят да станат футболисти, други доктори, трети – дракони. Мечтите на момчетата нямат граници, брато, но до една определена възраст. Е, не винаги. Канадец мечтае да стане дракон толкова силно, че вече е направил първите стъпки в тази посока – пръснал е 20 хил. долара. Въпреки че е на 30 години и очевидно не е осъзнал, че е пораснал, Джошуа Бърнс вече 11 години следва своя план. Още 19-годишен, той си разцепил езика на две.

Оттогава канадецът, който по професия е гълтач на огън, е оформил вече ушите, за да изглеждат заострени, боядисал си е езика, имплантирал си е рога на челото, татуирал си е очните ябълки. Най-скъпата му татуировка е на гърба – тя е отнела 51 часа. Кожата на ръцете му пък е оформена със скалпел като люспи. Сериозно!

„Искам да съм 100 процента като дракон и да подобря всички рекорди за трансформация и татуировки. Но искам и да изглеждам приятно за очите“, заяви Бърнс, цитиран и от „Дейли Мейл“.

Бърнс разказа, че винаги е бил обсебен от змии. Той започва да работи за лунапаркове като тийнейджър и постепенно става жонгльор и уличен изпълнител. Родителите му се надявали, че прическата му мохоук и пиърсингите ще са преходен етап, но това не го задоволява. Той напуска дома им на 18 и си татуира драконово сърце на гърдите. След това вижда човек с разцепен език и това става следващата му цел.

Сега се представя в огнено шоу като Бърнс Дракона. Единствената му операция, която според него не е толкова успешна, е заострянето на ушите. Те са станали по-закръглени, отколкото е искал. По-изненадващото е, че има приятелка. Тя го подкрепя изцяло в начинанието му и не вижда нищо странно в действията му. Значи и ти можеш, брато. За гадже говорим, не за драконов вид!