in

Мръвки, целувки и още бързи начини да влезеш във форма

Както и да го гледаш, има точно един-единствен месец до края на зимата. Кажи го първо на портмонето си, което е пряко обвързано с Топлофикация. Да са живи и здрави! Като те удрят, дай и другата буза, казват най-умните философи човеколюбци, но тука у Българията ти свалят кожата от гърба с тъп нож.

Както и да е, тук сме за нови и свежи идеи, брато! Споделяме ти няколко начина да свалиш излишните килца, натрупани от последните месеци, така че можеш да ни благодариш с коментар или просто да ни напсуваш, радваме се и на малко вече.

Мръвки

Взеизвестен факт е, че има една диета само с месо. Намаляваш резко ориз, картофи, хляб и всякаква захар за сметка на кебапчета, кюфтета, пържоли. Е, малко е странно да ядеш свинска вратна с гъбен сос сутринта преди работа, но що па не? Що не, бе? Намаляват се нивата на инсулин и преди тва кръвна захар, а от мазното организмът се чувства заситен. Би требвало да губиш килограми. Освен ако не се криеш по нощите и не ядеш шоколади. Тогава ще си троен, брато.

Целувки

Глей са, една целувка от около 1 минута гори 6 калории. Ти днеска си изял около 3000 с двете пици и тортата, така че ти треат неколко часа целувки, да не кажем цел ден целувки, за да отървеш паласките и корема. Верно е, че Цецка по некое време ще каже, че не може да диша. Или да те диша. Като и двете ще са верни, разбира се. Така че първо треа намериш с кого да се целуваш. Нека е момиче. Нека не е твърде младо или твърде възрастно, молим ти се. Роднините също не се броят!

Вземи си куче

Не е необходимо да купуваш, навън има доста яки песове, които търсят своя стопанин. Например, онези, които някой нещастник връзва пред магазините и ги зарязва за малко. Как така после си ги взима, тва нормално ли е? Нали го е вързал отпред? Все тая, ако си вземеш пес, следват разходки, гонене, бягане от други песове. Все горене на калории, братоци и Цецки. Има резон, а? Хитри ли сме? Причакай пред хипермаркета и давай!

И почвам да бегам, бате…

Помниш ли онзи лудак с видеото, който скочи вербално на униформени, а после тръгна да им бяга! Бас ловим, че не можеш и ти така…

Кефи ли те?

30-годишен мъж пръсна 20 хил. долара, за да стане…дракон (СНИМКА)

Колелото с циркулярни триони вместо гуми (ВИДЕО)