in

Гоним 10 коефициент с три мача от уикенда

ЦСКА – “Черно море”

Последните събития около “червените” се отразиха на коефициентите за мача с “моряците”. Ставката за “еденица” скокна, което не е лошо. Очакванията са сътресенията да окажат влияние на ЦСКА, но според нас точно това ще мотивира тима за победа. “Черно море” винаги скача здраво на столичните грандове, но си мислим, че този път ще паднат.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.83

Осасуна – Севиля

Нещо почваме да ги намразваме тия глупави букмейкъри, щото не дават хубави коефициенти, но как ше печелят иначе? Както и да е, тука сме намерили един добър коефициент за победа на Севиля. Те са в добра форма и бият наред в Испания. Осасуна са в средата на таблицата, немат претенции за нищо в тоя живот, а гостите имат реални шансове за челните места. От 10 мача във всички турнири имат 9 поредни победи, оня ден ги биха от Дортмунд с 2:3. Севилци напляскаха и Барселона, така че ше шият и Осасуна. Нападателят им Юсеф Ен Насери… или Насири… има 13 гола в 22 мача. Демек ше вкарва пак.

Прогноза: 2
Коефициент: 2

Парма – Удинезе

Признаваме, че мачът е адски криминален, брато. Троен, е меко казано. Но все пак ни сърбят ръцете да опитаме. Това е един от онези златни шансове за домакините, при които могат да се върнат в битката за оцеляване. Към момента са минус седем точки от “Торино”. Всичко или нищо, както се казва. В предишния кръг и двата тима загубиха, сега това няма как да се случи. Гениално, нали? За да не сме крайно казаратни, ще защитим залога с равенство няма залог, което означава, че при Х, фишът ти не гори.

Прогноза: 1/равен няма залог
Коеф: 2.62 

Кефи ли те?

Организират бирен маратон – 5 км тичане до 5 пивоварни

30-годишен мъж пръсна 20 хил. долара, за да стане…дракон (СНИМКА)