in

7 правила за незабравим секс от една българска Цецка

Свети Валентин е, брато. Днес ще се случат много чудеса за едни, за други – съветът ни е да бъдете по-смели. През годините ни е било шубе да пишем на редица Цецки, но не сме съжалявали, когато сме се престрашавали. Точно това направи сега и една Цецка, дръзнала да ни прати статия на тема чок-чок. Остава анонимна, но в представите ни е адски секси. Разбира се, тези правила са общовалидни, не са с давност до 14 февруари 23.59 ч. Принтирай си ги и ги дръж във вътрешния джоб на якето. Няма да съжаляваш

Писмото

Скъпи братоци,

Аз съм фенка на сайта ви почти от негото създаване и реших, че с наближаването на този Свети Валентин мога  да се „отблагодаря‘‘ на любимите ми момчета с няколко съвета към всички братоци по вечната тема – какво НАИСТИНА искат жените в леглото. Какъв секс харесваме, какво обичаме, какво ни дразни– във вашия сайт има не лоши материали по тази тема, направо сте „напипали‘‘ истината на места, но все пак – по-достоверно е мнението на една Цецка.

И казвайки една Цецка, тъй като жените сме различни и не е добре да се генерализира, ще се опитам да обобщя мнението на още много жени по тези вечни теми, за да стане светът едно по-хубаво място с много задоволени и щастливи Цецки, а не намусени и вечно сърдити на живота лелички.

Ще започна с една истина –ВСИЧКИ жени лъжат за  броя на мъжете, с които са били. Познато ли ви е? Само, че ние не надуваме бройката като вас,  особено ако имаме сериозния намерения към даден мъж, а деликатно си спестяваме с 2ма, 3ма, 5ма  …  Обикновено жените се притесняват да говорят на тази тема, заради стереотипа, че ако си била с повечко мъже, непременно си „леко момиче“.

Разбира се, не липсват и други причини за намаляване на бройката -някои срещи и братоци не са нито за споделяне, нито за спомняне и съзнанието само ги изтрива.  И ето тук идва повода за тази статия.

За да не попаднете в тази статистика, ето няколко простички съвета, които да приложите с някоя Цецка. Следвайте ги стриктно и после ми благодарете.

Правило номер 1: Накарай я да се чувства единствена

За да си гарантираш паметен секс, винаги спазвай правилото – жената, с която си избрал да прекараш нощта (Независимо дали си е само за веднъж, дали изневеряваш на жена си с друга, дали си с гаджето ти и тн) трябва да се чувства специална, единствена. Цялото ти внимание трябва да бъде насочено към нея, това означава погледи, леки докосвания, комплименти. Дръж си езика зад зъбите и дори да си наследник на Митьо Пищова по бройки –повярвай, по-добре си спести тази информация. Ако сте излезли на разходка преди това и се разминеш с някоя друга страшно яка Цецка, запомни –НЕ Я ПОГЛЕЖДАЙ и в никакъв случай не я коментирай. Все едно не си я видял. Остави жената, с която си да се чувства специално, дори само за една нощ.

О, да, и не коментирай как искаш да оправиш Николчето Станкулова ако искаш изобщо някаква минимална близост след това.

Правило номер 2: Заслужи си удоволствието. НЕ бъди егоист

Сексът НЕ свършва с твоето свършване. Понякога дори тепърва започва тогава. На жените ни отнема по-дълго време, но докараш ли жена до оргазъм –гарантирам ти, че ще те помни вечно и ще те споменава на всичките си приятелки. Това би трябвало да е достатъчен стимул да се потрудиш малко.  Когато Цецка ти е направила страхотна свирка –редно е да й отвърнеш със страхотни орални ласки, в противен случай не се учудвай ако следващия път забрави да си вдигне телефона.

Жокер: Накарай я да се докосва пред теб, а ти само наблюдавай. Освен, че гледката ще те подлуди, ще видиш как и къде обича да бъде докосвана.

ПРАВИЛО номер  3 –Не забравяй  езика и ръцете

Много жени свършват по-лесно, бързо и силно от орален секс и проникване с пръсти, отколкото от самия секс. Убий ме, не мога да ти обясня защо така се получава, но това е твоят жокер да докараш Цецка до екстаз. Намести се удобно между краката й и й покажи, че това е точното място, на което искаш да бъдеш.   Момчетата от Брато имат чудесна статия по темата, вероятно ги бива в тая работа, така че ти препоръчвам да я прочетеш и изпробваш върху някоя Цецка моментално. Също никоя Цецка няма да се разсърди ако в този момент езикът ти случааайно се озове малко по-наюг от очакваното. Това е първа стъпка към така желания анален секс, но за това ще ти разкажа друг път.

ВАЖНО: Не бъди гнуслив,  никоя жена не харесва такива мъже. Щом си избрал да правиш секс с тази Цецка, трябва да си готов да й се отдадеш напълно…

Жокер: Комбинацията от топъл език и влажни пръсти гарантирано ще я побърка.

Правило номер 4: БАВНО!

Разбирам ситуациите със секс „набързо“,, изпълнени с много страст и нетърпение, НО не всеки път е такъв. Контролирай умно темпото – жените обичаме да се заслаждаме на момента.  Съблечи я бавно, докосвай я с върха на пръстите ти, накарай я да седне в теб и се отърка … целувай я навсякъде, гъделичкай я с брадатата ти. О да, жените обожаваме мъже с хубави бради!  После започни с леко дразнене, нека само го усеща, без да проникваш в нея. Ще видиш как сама ще те моли да го усети надълбоко. И тук трябва да си бавен –довери ми се – 1, 2 минутки много бавно го вади и слагай, ще я побъркаш, и когато най-малко очаква можеш да засилиш темпото.

Правило номер 5: Всички обичат грубостите

Ами, да, няма жена, която да не обича да не си пада по грубостите. Всички сме гледали „50 нюанса сиво“, но от мен да знаете, там сюжета е много лигав. Не е нужно да имаш стая за секс игри, за да разнообразите малко акта и тя да стене от кеф.  Започни с малко шамарчета по дупето, виж как ще реагира –можеш да ги засисиш, да я пляскаш леко по лицето. Дръж я силно за китките, стискай я за врата, дърпай й коста, плюй върху гърдите й и после ги целувай – гарантирам ти, че всички тези детайли ще й държат влага дълго след срещата ви.

Жените обичаме мъжете да доминират, просто го прави умно.

Правило номер 6: Не бъди скучен, говори й мръсотии

Изключително скучно е, когато сексът винаги протича по един и същи начин.  Гледал си достатъчно порно, че да почерпиш интересни идеи. Зарежете кревата –опри я до стената, под душа, на кухненския плот или пред някое огледало. Може да бъде още по-интересно – в асансьора, на стълбите, в колата, някъде навън, на балкона … тръпката и за двама ви ще бъде много по-голяма ако има възможност някой да ви види.

Предизвикай я да излезе без бельо, купи й секс играчка, която трябва да бъде в нея поне няколко часа, докато например се разхождате или вечеряте … сложи си ръката между краката й докато шофираш, дай й знак, че я искаш винаги и по всяко време.

Ще се изнедаш колко разкрепостени стават жените, когато се почувстват достатъчно желани и достатъчно секси…. неслучайно голям процент от Цецките тайно (или не толкова) мечтаят за тройка с двама мъже.

И да … не забравяй мръсните приказки – никога, никога не ги забравяй, отначало може да не се отпусне, но след няколко пъти бъди сигурен, че и тя ще „проговори“ по време на секса – сигурна съм, че ще се насладиш на много интересни стенания и коментари.

 

Правило номер 7: Позволи ли да избере къде да свършиш

Можеш да й споделиш препочитанията ти, но й дай последната дума –тя по всяка вероятност ще се съгласи с теб, особено ако си спазил горните правила, а ти ще увеличиш шанса си да свършиш където поискаш.

И така, скъпо брато, ако си стигнал до края на тази статия, без да си си посегнал – чудесно, защото веднага можеш да приложиш всичко написано от една добра Цецка и да си напът към страхотен женски огразъм … само че този път без симулация.

Съжалявам, но е факт, когато не се справяте достатъчно добре … просто симулираме, за да не ви обидим.  Но съм сигурна, брато, че това на теб повече няма да ти се случи

Поздрави,

Ваша Цецка

Кефи ли те?

Туитър за снега в страната

Доза истински рап в новото парче на Gocata и Dim4ou (ВИДЕО)