in

Жена напусна работата си, за да стане “котешки преводач”

Photograph: David Hedges/SWNS.com

Британка е напуснала държавната си служба, за да стане “котешки преводач”, брато. Джули-Ан Торн твърди, че за нея емоциите на котките не са тайна и че може да обучи стопаните им да разбират по-добре домашните си любимки.

“Не мога да обясня науката или логиката зад това, защото в случая по-скоро става дума за емоционална и енергийна връзка между мен и котките”, споделя Торн.

По думите на котешката специалистка тя долавя не само поведенчески сигнали, но и чувствата на писаните. Джули-Ан дори смята, че е в състояние да изпитва същите емоции като котките.

Торн открива “свръхсилата си” си за връзка с животните през 2012 г., когато посещава зоопарк със съпруга си. Виждайки женски гепард, жената изведнъж усеща силна меланхолия и започва да плаче. Впоследствие се оказва, че женската наскоро е загубила партньора си и страда по него.

Понастоящем Джули-Ан Торн взима 195 лири на час за консултация. По време на сеанс тя се настройва на емоционалната вълна на котките и събира поведенчески подсказки, благодарение на които стопаните да разбират по-лесно своите питомки.

Торн освен това предписва някои целебни билки, за да коригира поведението на котките, ако това се налага.

Кефи ли те?

Жена “изгоря” със 100 хил. долара, мислила си, че се сваля с Бруно Марс

“Кокаинови хипопотами” тормозят Колумбия