Жена напусна работата си, за да стане „котешки преводач“

Жена напусна работата си, за да стане „котешки преводач“

Британка е напуснала държавната си служба, за да стане „котешки преводач“, брато. Джули-Ан Торн твърди, че за нея емоциите на котките не са тайна и че може да обучи стопаните им да разбират по-добре домашните си любимки.

„Не мога да обясня науката или логиката зад това, защото в случая по-скоро става дума за емоционална и енергийна връзка между мен и котките“, споделя Торн.

По думите на котешката специалистка тя долавя не само поведенчески сигнали, но и чувствата на писаните. Джули-Ан дори смята, че е в състояние да изпитва същите емоции като котките.

Торн открива „свръхсилата си“ си за връзка с животните през 2012 г., когато посещава зоопарк със съпруга си. Виждайки женски гепард, жената изведнъж усеща силна меланхолия и започва да плаче. Впоследствие се оказва, че женската наскоро е загубила партньора си и страда по него.

Понастоящем Джули-Ан Торн взима 195 лири на час за консултация. По време на сеанс тя се настройва на емоционалната вълна на котките и събира поведенчески подсказки, благодарение на които стопаните да разбират по-лесно своите питомки.

Торн освен това предписва някои целебни билки, за да коригира поведението на котките, ако това се налага.