in

Жена “изгоря” със 100 хил. долара, мислила си, че се сваля с Бруно Марс

Светът е пълен с наивни души, копнеещи за малко любов, брато. Пишем тези редове с ясното съзнание, че съвсем скоро е Свети Валентин. Трябва обаче да си внимателен, брато, както и ти, Цецке, светът е меркантилен и приоритет №1 са парите.

Жена от Тексас изгоря със 100 хил. долара, докато си мислише, че се задява с Бруно Марс. 63-годишната американка, чийто име не се споменава, си е пишала повече от месец през 2018 година с акаунт в Инстаграм, представящ се за хитовия музикант. Наивната Цецка явно е вярвала, че 35-годишният изпълнител на Uptown Funk си пада по-опитни и годините в любовта нямат значение.

В документите се посочва, че жената се е влюбила в акаунта на Марс и по това време тя е вярвала, че той е истинският певец, защото й е изпратил множество текстове и снимки на изпълнителя, докато е бил на турне. Тя също така признава на следователите, че той е искал да се откаже от обиколката, за да бъде с нея. В един момент обаче Бруно й поискал крупната сума под претекст, че са за “човек от групата”.

Има все пак и развръзка, брато – Чинвенду Азуонву вече е зад решетките с редица обвинения, има и предполагаем съучастник Базил Амади, получили общо два чека на стойност 100 хил. долара. Гаранцията на първия беше определена на 30 000 долара. В нито един момент жената от Тексас не се запита: „Защо Бруно Марс, който има нетна стойност от 175 милиона долара, се нуждае от пари от мен?“

Не можем да я обезщетим с въпросната сума, но можем да я поздравим с нещо на Бруно…

Кефи ли те?

Питаме: Какво ще правиш на 14 февруари?

Жена напусна работата си, за да стане “котешки преводач”