in

Последният пост на Памела Андерсън

Следим една драма от известно време, брато. Памела Андерсън, жената, в която се кълнем от детските си години, се отказа от социалните мрежи. Вече две седмици спасителката на плажа удържа фронта и не е публикувала нищо. Всеки е минавал през такава “диета”, но холивудската звезда се закани, че повече няма да влезе във Фейсбук, Инстаграм или Туитър.

Остава ни единствено да гледаме видеата й с Томи Лий отново и отново. Правили сме го почти толкова пъти, колкото и филма “Сам вкъщи”. Интересното е, че отказът й съвпада с петия й брак. Този път под венчилото застана бодигардът й Дан Хейхърст.

“Това е моят последен пост. Никога не съм се интересувала от социалните мрежи – написа трогателно Памито в края на януари и все още си спазва заканата. – И сега, когато съм улегнала, съм наистина вдъхновена от четенето и това да съм сред природата. Аз съм свободна. Благодаря ви за любовта. Благословии за всички вас. Нека се надяваме и вие да намерите силата и вдъхновението да последвате вашата цел и да опитате да не бъдете съблазнявани от загубата на време”.

Бас държим, че между петия и шестия брак, Андерсън ще се завърне триумфално. Надяваме се, ако все пак удържи на думата си, да пусне нещо за верните й фенове в платформите за видео споделяне. Знае какво…

Кефи ли те?

Най-малкият пистолет в света е проектиран от часовникар

Кой да докара ваксините в България? Само топ предложения