in

Кой да докара ваксините в България? Само топ предложения

Има някаква драма с ваксините, брато, които не дойдоха в България. Чакаха ги в понеделник, но не ги дочакаха. Ни бус на “Леки”, ни на салам “Народен”. Изобщо, ние от Третия свят, кучета ни яли. Екипът на Brato.bg се събра по спешност, за да реши кризата. Излизаме с горещи предложения кой да пратим, за да докарат така чакания цяр за народа. Не, че нямаме доверие на ракията, но нали е важно да потушим истерията.

Фончо 2

Първият ни в списъка е Фончо 2. 10-годишният Асен от Пещера може да кара по-добре от Мегз. Момчето е свикнало, ако е в кола, да е на шофьорското място, но само ако возилото е луксозно. Сега държавата ще му осигури някоя депутатска кола от ония с черните стъкла, а Фончо 2, не го бъркайте с Фончо 1, ще се превърне в герой на национално ниво, не само по социалните мрежи.

Гарджока

Рапърът, който открадна такси и си направи гонка с полицаи, сега е в ареста. По филмите сме гледали как предлагат на престъпници да помогнат в името на държавното благо, а после биват реабилитирани. Така ги виждаме и сега нещата. То и без това няма закон по пътищата у нас, който да работи, поне да свърши нещо бургазлията. Предлагаме да му се даде от това, което беше взел в известната вече нощ, и сме сигурни, че до 12 часа ще е в България с ваксини и то повече от първоначално заявените.

Стоян Колев

Друг, за когото гарантираме, че ще оправи дреболията, даже се кълнем в него, е Стоян Колев. Само колата, която му се даде, не трябва да има климатик, че не му понасят. Стоян е човек на място, е понякога се изнервя от нищото, но подобни мисии го мотивират.

Тити Папазов

Последният в списъка ни е Тити Папазов. Не съществува знак, светофар или закон, който да не може да бъде заобиколен от баскетболния треньор. Актовете на Тити в КАТ са повече и от дълговете на “Левски”, но с една успешна мисия с ваксините, тези негови грехове ще бъдат опростени.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Последният пост на Памела Андерсън

Not Safe For Work
Click to view this post

Мия Калифа напомни за себе си (СНИМКИ)