Кой да докара ваксините в България? Само топ предложения

Кой да докара ваксините в България? Само топ предложения

Има някаква драма с ваксините, брато, които не дойдоха в България. Чакаха ги в понеделник, но не ги дочакаха. Ни бус на „Леки“, ни на салам „Народен“. Изобщо, ние от Третия свят, кучета ни яли. Екипът на Brato.bg се събра по спешност, за да реши кризата. Излизаме с горещи предложения кой да пратим, за да докарат така чакания цяр за народа. Не, че нямаме доверие на ракията, но нали е важно да потушим истерията.

Фончо 2

Първият ни в списъка е Фончо 2. 10-годишният Асен от Пещера може да кара по-добре от Мегз. Момчето е свикнало, ако е в кола, да е на шофьорското място, но само ако возилото е луксозно. Сега държавата ще му осигури някоя депутатска кола от ония с черните стъкла, а Фончо 2, не го бъркайте с Фончо 1, ще се превърне в герой на национално ниво, не само по социалните мрежи.

Гарджока

Рапърът, който открадна такси и си направи гонка с полицаи, сега е в ареста. По филмите сме гледали как предлагат на престъпници да помогнат в името на държавното благо, а после биват реабилитирани. Така ги виждаме и сега нещата. То и без това няма закон по пътищата у нас, който да работи, поне да свърши нещо бургазлията. Предлагаме да му се даде от това, което беше взел в известната вече нощ, и сме сигурни, че до 12 часа ще е в България с ваксини и то повече от първоначално заявените.

Стоян Колев

Друг, за когото гарантираме, че ще оправи дреболията, даже се кълнем в него, е Стоян Колев. Само колата, която му се даде, не трябва да има климатик, че не му понасят. Стоян е човек на място, е понякога се изнервя от нищото, но подобни мисии го мотивират.

Тити Папазов

Последният в списъка ни е Тити Папазов. Не съществува знак, светофар или закон, който да не може да бъде заобиколен от баскетболния треньор. Актовете на Тити в КАТ са повече и от дълговете на „Левски“, но с една успешна мисия с ваксините, тези негови грехове ще бъдат опростени.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)