in

“Аз съм Българче” вече и в рап вариант (ВИДЕО)

Имаме нужда от качествена музика, брато. Българска! Писнало ни е от мимолетни хитове, които звучат еднакво и за един ден писват. Знаем, че не искаме много, защото вече сме ставали свидетели на топ изпълнения. И сега продължават да излизат. Последното такова парче е на Боян Ченешев. Братото, което заряза работата в ГДО, за да се занимава с това, което обича – музика.

Медиите го наричат полицаят, който стана рапър. Сега той е тук, за да ни изпее “Аз съм българче” в модерен вариант. Чухме я и можем да кажем спокойно, че е нещо, което си заслужава вниманието. Поздравяваме те, дано и на теб ти хареса.

“Създадох един по модерен и съвременен вариант със стихотворението на Иван Вазов. Допълнително към това съм събрал традициите и обичаите на България, съхранявани от векове и до днес. Всичко, което ще видите и чуете е авторско!
Аз съм самостоятелен изпълнител и правя това от сърце и душа за сърце и душа. Тази песен е създадена с цел да ни припомни за българските обичаи и традиции! Да не забравяме кои сме и че сме велик народ с велика история!”

Кефи ли те?

11 минути спорт на ден за по-дълъг живот

Палави прогнози на палави мачове