in

Палави прогнози на палави мачове

Бордо – Лориан

Мач от френското първенство, който не бихме гледали, даже да ни дават пари. Но бихме потърсили един добър коефициент за единица.
Що? Щото не сме добре психически. За Бордо все пак личат имената на играчите Отавио, Ясин Адли и Максим Пунже. Които нито ти, нито ние знаем какви са. Чуваме ги за пръв път.
Домакините са в средата на таблицата и требва да доказват кои са. Гостите са тотално чао. На дъното.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.95

Беневенто – Аталанта

Домакините са хит през този сезон. Викат им “вещиците”, а треньор им е Пипо Индзаги. Яката работа. Новак са, а са в средата на класирането и не им пука срещу кого играят. “Аталанта” пък не играе особено убедително като гост и в последните 3 двубоя взе само по точка. Но пък бележат на умирачка. Сега търсим попадения, а ако ни питаш за знак, нещо ни подсказва, че е “двойка”.

Прогноза: гол/гол
Коеф: 1.61

Манчестър Юнайтед – Уотфорд

Отиваме към Албиона, къдато Висшата лига си е взела почивка, но за сметка на двубоите от ФА Къп. Вниманието ни приковава двубоят на “Олд Трафорд”. Тим от Висшата лига срещу такъв от Чемпиъншип, много често падат изненади в турнира, но сега за нас ще е изненада дори ако “стършелите” вкарат гол. Надяваме се това да стане, защото и тук търсим голове.

Прогноза: Над 2.5 гола
Коеф: 1.6

РБ “Лайпциг” – “Борусия” (Дортмунд)

Вторият посреща четвъртият в класирането. Двата отбора играят атрактивен футбол и очакваме предстоящата среща да не бъде изключение. “Лайпциг” нямат допуснат гол в последните 4 срещи в Бундеслигата, но пък сега приемат отбор като “Борусия”. Нападателят на гостите Ерлинг Холанд е втори по голове с 10 попадения в 9 мача, което ни кара да мислим, че статистиката на домакините ще приключи сега.

Прогноза: г/г и над 2,5 гола
Коефициент: 1.90

Кефи ли те?

“Аз съм Българче” вече и в рап вариант (ВИДЕО)

Крадци сами се обадиха на полицията погрешка по време на обир