in

Мъж нахлу с взлом в дома на бившия си шеф заради неприета покана за приятелство

Социалните мрежи заемат твърде много място в живота на съвременния човек, брато. Наясно си с този проблем, но и не можеш да си изтриеш профилите. Понякога това хоби се превръща в истинска болезнена страст и такъв потребител може да стане социално опасен, но в случая не визираме бившата ти, споко. Нито пък нашите!

Жител на Уилистън, Северна Дакота, САЩ, се появи в къщата на бившия си шеф, не за да разбере причината, но не за уволнението му, а за да научи от първо лице защо не е приета поканата му за приятелство във Фейсбук. Историята е адски неловка, най-малкото защото всичко започва на Бъдни вечер. Тогава 29-годишният Калеб Бурчик изпраща на бившия си шеф предложения за приятелство, които обаче остават неприети. Игнорът само вбесява агресорът, решил да предприема втора стъпка – изпраща съобщения със заплахи и обиди.

Те не са за бой или словесен спор, а дори напротив – реални заплахи за убийство, ако предложението за приятелство не бъде прието. След два спокойни дни психоатаката е подновена, но вече на ново ниво. Третата стъпка е да посети лично къщата на своя бивш бос, да нахлуе в двора с цветущи заплати, а след това и да да разбие вратата, търсейки истината. Не е известно дали собственикът на къщата е бил там в този момент, но със сигурност знаем, че Бурчик се е справил с вратата.

Сега вече Калеб не чака приета покана за приятелство, а процес. Дотогава ще остане в затворническа килия и е лишен от възможността да добавя приятели и като цяло да използва Интернет. Журналистите на “Уилистън Хералд”, разговаряйки с полицейската пресслужба, установиха, че делата на Бурчик са много зле, тъй като той е обвиненията са две, второто от които за терор.

Кефи ли те?

Син съди родителите си, защото му унищожили колекция от порно

Чалга татуировките, които сега не са много на мода (СНИМКИ)