in , ,

Син съди родителите си, защото му унищожили колекция от порно

По света и особено в САЩ често има случаи на съдебни дела, които са наистина уникални предвид това за какво всъщност се отива на съд, брато. Такъв е и случаят с 42-годишния Дейвид Уъркинг, който заведе дело срещу родителите си заради унищожена от тях порноколекция!

Уъркинг успява да защити пред окръжния съд в Мичиган тезата, че родителите му са унищожили негово имущество на стойност около 29 000 долара, пише в. “24 часа”. Става въпрос за около 400 видеокасети, 1600 дивидита, списания за мъже и сексиграчки.

Американецът се развел през 2016 година и се връща да живее при родителите си за десет месеца. Със себе си взема и колекцията си, която скрива в мазето. След това се мести да живее в Индиана и иска от родителите си да му пратят вещите. Но майката Бет и бащата Пол отказват. От представени пред съда имейли, които са си разменяли, става ясно, че са водени доста спорове по въпроса. В един те му припомнят, че са му казали, че не може да носи в дома им колекцията си с порнография и ако я намерят, ще я унищожат. Когато я откриват, толкова са шокирани от някои от нещата, които виждат, че ги заключват в каса от страх, че може да става въпрос за незаконни записи и да имат проблем с полицията.

Бащата Пол е написал мейл на сина си, че му направил услуга с унищожаването на всичките тези неща – цели 14 кашона! “Дейвид, намирам цялото ти отношение към жените за много обезпокоително. Те не са обекти, с които да мастурбираш, а хора, създадени от Бог точно както теб, и трябва да се отнасяш към тях с уважение и зачитане на достойнството им”, пише бащата. Дейвид обаче си има история с пристрастяването към порнография. Още в гимназията той е част от банда, която печели от разпространяването на снимки и филми с непълнолетни момичета. Разбирайки за това, родителите му търсят помощ от полицията и ръководството на училището, тъй като се оказва, че в порочния бизнес са замесени и негови съученици. Това обтяга до крайност отношенията в семейството. А разводът му изглежда става факт именно заради пристрастяването. Докато тече бракоразводното дело, Дейвид остава на улицата. Сърцето на майка му не издържа и въпреки че не поддържат отношения от дълго време, през 2015 г. Бет му пише с предложение да му изпрати топли зимни дрехи и го кани да се върне за известно време в родния дом, докато си стъпи на краката. Условието е да няма никакво порно по време на престоя, което той нарушава.

Адвокатът на родителите пледира пред съда, че те са имали право да изхвърлят колекцията му от филми, списания и сексиграчки, след като той не се е съобразил с изискването им. Ядосан, синът се обажда в полицията, за да подаде сигнал срещу родителите си. Първоначално той настоява за тройно обезщетение от 87 000 долара, като наказание за “безразсъдното унищожаване на негова собственост”, но на този етап съдът още не е решил дали да уважи пълния му иск. Окръжният съдия Пол Малуни се е произнесъл само, че те са нямали право да изхвърлят неговата колекция, тъй като той не я изоставил при тях. Тя е била част от вещите, които се разбрали да му изпратят на неговия нов адрес в Индиана, и те, като негови хазаи за определен срок, са нарушили тази договореност, което се доказва от разменените имейли помежду им, а и родителите са признали на няколко пъти по време на процеса. “Ответниците не се позовават на никакъв закон или съдебна практика, за да подкрепят твърдението си, че наемодателите могат да унищожат имущество, което не им харесва”, изтъква съдията. Той е дал срок до февруари на семейството да се споразумее за размера на обезщетението. Адвокатът на родителите е наел експерт от Музея за еротично наследство в Невада, който да помогне за оценяване на унищожените вещи. Така се надява да докаже, че те не са толкова скъпи, колкото твърди Дейвид, и да спаси Бет и Пол да му плащат хиляди долари.

Кефи ли те?

Видя ли този гол, брато? (ВИДЕО)

Мъж нахлу с взлом в дома на бившия си шеф заради неприета покана за приятелство