in

Чалга татуировките, които сега не са много на мода (СНИМКИ)

Борис Дали, Сашка Васева, Милко Калайджиев, Азис, Андреа – това не е диск със сборни песни, който сме слушали на Нова година. По-лошо е! Всички те са увековечени, брато, но не само чрез дискографиите им, а и на татуировки. И то истински, не ваденки от дъвки! Родният поп-фолка пуска не само „ток по тялото“, но и туш. През годините редица любители на чалгата посветиха татуировка на свой любим изпълнител. Дори ликът на Татяна, за която в момента не можем да се сетим за нито една песен, грее гордо от ръката на неин страстен почитател. Какво прави с крайника си, не ни се мисли…

„Когато се събудиш и видиш твой фен на какво е способен…! Думите ми свършват в такъв момент и мога само да кажа – това е истинско призвание, да радваш с музиката си хората и да бъдеш част от техния живот завинаги!”, коментира емоционално Татяна, когато научи, че вече грее не само от обложка на дискове, но и от тялото на свой фен.

Но тя далеч не е единствена. Колегата й Борис Дали също има с какво да се похвали. Негова почитателка има по тялото си не само образа на певеца, но и името му, а също и текста на песента „Жена без грях няма“. Реално, ако искаш да се запознаеш с кариерата на Борко, единият вариант е Уикипедия, а другият –  тялото на Галина от Варна.

Но над всички са бат Милко Калайджиев и Сашка Васева. Техен дует може и да няма, но пък двамата гордо се усмихват от гърдите на техен анонимен почитател.

А този надпис на името на Андреа на ръка на роден любител на поп-фолка, ни кара да проверим в интернет за телефона на Derma-Act и да му препоръчаме горещо да се обажда по най-бързия начин, за да си запази час за премахване на татуси. Ако и ти през годините си имал неблагоразумието да направиш нещо подобно, можеш да се възползваш от услугите на Derma-Act. Все пак разполагат с най-модерната апаратура, за да спомагат за заличаването на подобни грешки…

Кефи ли те?

Мъж нахлу с взлом в дома на бившия си шеф заради неприета покана за приятелство

Not Safe For Work
Click to view this post

Лорън е първата ни гореща Цецка за 2021 година (СНИМКИ)