Женен зидар прокопа тунел, за да отиде при любовницата си

Женен зидар прокопа тунел, за да отиде при любовницата си

Женен строителен работник от Мексико прокопа подземен тунел между дома си и този на омъжената си любовница, за да могат да се виждат тайно, брато. Алберто – както посочват, че се казва мъжът местните медии – построил коридор, който му позволявал да посещава любимата си Памела в къщата й в квартал Тихуана на Вила дел Прадо. Това се случвало докато благоверната му съпруга спяла, а мъжът на Памела – Хорхе давал нощна смяна.

Двамата успявали да крият аферата си успешно, един ден Хорхе не се прибрал от работа по-рано и хванал съпругата си в крачка със зидаря. Охранителят-рогоносец започнал да търси любовника, но без резултат. След като проверил безуспешно под леглото в спалнята, Хорхе се натъкнал на дупката под дивана. Минал през нея и се озовал в дома на Алберто.

Любовникът започнал да се моли на Хорхе да не го издава пред съпругата му, която по това време още спяла. Ядосаният съпруг на Памела обаче разкрил каква е истината и похожденията на прелюбодейците излезли наяве. Между двамата мъже възникнал бой, който бил преустановен от патрулиращи полицаи.