in ,

Мазало! Една трета от хората мечтаят за сексуални оргии

В проучване, в което участват 822 американци с моногамни връзки, участниците отговарят на въпроси относно тяхната личност, сексуални фантазии и намерения да ги реализират, брато. Според резултатите от проучването 1/3 от партньорите в моногамни връзки фантазират за сексуално отворени отношения с други двойки или партньори едновременно. От тази една трета повечето искат да сбъднат желанието си поне веднъж в бъдеще. Ние питаме Цецка, тя пита нас, значи е така, защото отговор от двете страни няма. Коври по душа сме, това е!

Проучване от 2016 г. установява, че търсенията в интернет, свързани с полиамория (практика, желание, или приемане на участие в любовна връзка с повече от един човек по едно и също време, със съгласието и знанието на всички хора, от които се състои връзката – бел. прев.) и отворени отношения, са се увеличили значително от 2006 до 2015 г.

Други данни за уговорени немоногамни връзки показват: Смята се, че 4 до 5 процента от хората са в отворени отношения; повече от 20 процента са имали отворени отношения през живота си.

Резултатите от проучването показват, че за 32,6% от участниците описанието на сексуално отворена връзка е част от любимата им сексуална фантазия за всички времена. Още по-изненадващо е, че 80% от тази една трета заявяват, че искат да осъществят фантазията си в бъдеще.

„Интернет и телевизията популяризират такива взаимоотношения и те все повече интригуват хората“, каза ръководителят на изследването д-р Морс.

Официалната дефиниция на полиаморията е интимни отношения с множество партньори със знанието и съгласието на всеки от тях. Тя се различава от полигамията по това, че отношенията с трети страни не включват брак.

Кефи ли те?

Какво още да препсува репортерът на БНТ

За Коледа искаме тази пещ, която пече пица за 60 секунди (ВИДЕО)