in ,

Какво още да препсува репортерът на БНТ

Най-накрая някой да излезе и да каже истината в новинарска емисия, брато. Репортерът на БНТ Александър Марков се изпусна в ефир, псувайки на майка маската, която трябваше да носи по време на живо включване.

“Бахти тъпата маска, му е*а майката… е*а… пу да е*а майка му, да е*ба”, ядосваше се Марков на фона на кадрите за изборите в САЩ. Но кой не е проклинал маските през 2020-та? Всеки, така е, но не го признаваме.

Факт е, че списъкът е дълъг, а неща за псуване бол в тая държава. Тук сме, за да дадем съвети на БНТ, а и като цяло на родните журналисти и репортери. Моля, обърнете внимание и на тези:

Националите

На тия клети момчета им трябва малко дисциплина, за да се стегнат. От Георги Дерменджиев не можем да очакваме нещо подобно, но ако ги понапсуват в ефир, може и да се вземат в ръце, че иначе от лъвове станаха любими котенца за всички съперници. Факт е, че националите ни са сред най-псуваните в тая държава, може би задминават и съдиите, но пък никога не е късно да им се тегли още една майна. И те като маските пречат на доброто ни настроение.

Тези, които не носят маски

Коронавирусът ни раздели като нация, но ние сме си такива. Обичаме да се делим, винаги е било така. Вече разделението е такова, че се прави напук и по най-грозния начин. Именно заради това сега едни НЕ искат и да носят маски, въпреки че хора умират всеки ден. Явно се мислят за тарикати, но всъщност са си аграри по душа. Заради маските, които носим, не могат да прочетат любимата реплика на Стоичков, която изричаме по техен адрес.

Новата песен на Криско

Пуснахме ти новия чалга-кючек хит на Криско, който е пародия, ама толкова му приляга, че е като истинско. Когато само авторът си знае, че творбата му е пародия, значи самият автор е истинската пародия. Сложно е, прочети го пак.
Като цяло чалгата и кючеците заслужават по една тежка псувня. То не е разврат, то не е чудо, братче. По-голяма болест от чалгаризацията на нацията няма. Пущаме си сръбско и тва е положението.

Магистрала “Хемус”

Откакто се познаваме, този път все е в ремонт. Цецките не се гримират толкова често, колкото са козметичните промени на шосето към Варна. Винаги има някоя лента, която точно сега не може да се използва, образуват се опашки, изнервяш се допълнително, а за капак някой бабаит минава по аварийната лента и се предрежда, защото железното му правило е да не бъде прецакан у тоя живот. Пу, деа и магистралата ви деа…

Правителството

Когато и да им се тегли една на нашите политици, все ще е късно, подобно на националите. И тук не става въпрос за едните или другите, а за всичките. Последните 30 години само ненаяли се аматьори с болни амбиции стигат до върха в политиката. Псуването му е майката, брато, давай и в ефир, и извън ефир, навсякъде, за да се види, че имаш отношение към нещата. Че обичаш родината. Без псувни няма любов. Разбираш ни.

БДЖ

Ако пътуваш с влак, никога не си прави планове за остатъка от деня, брато. Първо, че не знаеш кога ще го хванеш, второ дали ще пристигнеш. Носи си за всеки случай пожарогасител, случвало се е да трябва. Закъсненията на твоята Цецка бледнеят пред тези на родната железница и през годините си се уверил в силата на тази наша сентенция. Много ще псуваш, докато гледаш разписанието и часовника си!

Кефи ли те?

“Глиненият цар” – книгата, която прочетохме на един дъх

Not Safe For Work
Click to view this post

Мазало! Една трета от хората мечтаят за сексуални оргии