in , ,

Търсим три хикса от мачовете и взимаме големите пари

Решили сме да събаряме Еврото, брато. Или там квото е в момента, че нещо много взеха да ги сменят. Вгледали сме се в три футболни срещи, които реално и сънувахме тая нощ. Сметаме, че ще излезнат хиксове. Може нито един да не излезе, което даже не би ни накарало да се замислим, така че имай едно наум и вервай само на себе си в тоя живот.

Тая вечер има мачове на националите.

Англия – Белгия

В първите два мача от групата на Лигата на нациите Англия победи с 1:0 Исландия, преди това направи 0-0 с Дания. Белгия пък ги победи съответно с 5:1 и 2-0. За англичаните ще играят Хари Кейн, Рашфорд, Трент Алекзандър-Арнолд и Ерик Дайър, които не играха срещу Уелс в стартовия. Млади момчета, надъхани, готови за дискотеките у нашия Студентски град, ма немат тоа късмет. Триото Бен Чилуел, Джейдън Санчо и Тами Ейбрахам ще останат на резервната скамейка. Тия тримата не бихме ги вземали да ни плеват и градината.

За Белгия под въпрос е Еден Азар. Всички други са на линия. Искаме да гледаш пасовете и интелекта на рижавия Де Бройне. Нема такъв гений.

Мачът ще се играе на Уембли без публика. Нищо чудно и гостите да ги цъкнат, не просто Х.

Хърватия – Швеция

Освен равен резултат, тук предричаме и голове. Ама ти не вервай, щото немаме медиуми в родата.

Двата отбора ще скочат за трите точки, след като загубиха първите си мачове срещу Франция и Португалия. Хърватия се справя добре у дома, а Швеция не се притеснява да играе добре като гост. Домакините не са запазили чиста вратата си в последните 6 срещи, но са отбелязали два или повече гола в седем от последните си осем мача у дома. Швеция от своя страна нямат чиста мрежа в четирите срещи с Хърватия и са отбелязали два или повече гола в последните си шест гостувания. Направо го туряме точен 2:2. При всички положения над 2.5 гола.

Сърбия – Унгария

Тоя мач ше е як. Трудно е да проследиш кво става, разбира се, но знаеш, че Унгария би нашите с 1:3 като гост. Те нашите са толкова слаби, че ако от квартала се съберем, ше ги бием също. Така че тоя мач не го гледай. Унгарците бележат почти всеки мач, мързи ни да ти вадим статистики, щото и статията стана вече доста дълга. Сърбите бележат трудно и се мъчат, така че е време да излязат от леката криза. По принцип сърбите направиха равен с Норвегия и ги биха в продълженията. Норвегия са корави копелета, ние също. Сипваме си една студена бира и залагаме трите споменати мача на Х. Ако не стане, пием една студена вода. Жадни нема да останем.

Кефи ли те?

Задава се чудовищно Halloween party със 100 кила, Alex P и DJ Fed

Пет неща, които е по-добре да гледаш от националите