in ,

Задава се чудовищно Halloween party със 100 кила, Alex P и DJ Fed

В края на този месец от тъмните и непрогледни кътчета ще изпълзят таласъми, чудати същества, вещици и най-обикновени бивши.Техен сборен пункт ще бъде тайнственият Цирк, който ще събаре под един покрив всички тези герои, които вместо на кръв, ще натискат на коктейли с чадърче. Повод за нестандартния и леко крипи фест е Halloween – празникът, който кара хората да разчупят малко гипса, да не му мислят коя нова дреха да облекат, а да излязат и да се забавляват от сърце. Както и единственият случай, когато не е срамно да забиеш вещица и да й предложиш да се повози на твоята метла, брато.

Връщаме се отново към предстоящата нощ на 31 октомври, когато Halloween Circus Party ще представи нещо много различно на своите посетители. Локацията е на топ място – зад НДК, а шатрата, която ще бъде арена на празненствата, ще може да побере до 800 души при спазване на всички епидемични условия за сигурност. Не отговаряме обаче какво ще се случи, когато на сцената се качат 100 Кила, Alex P, DJ Fed, 100 гайди, Светльо Къслев и Боряна Амира. Тогава допускаме, че гримът ти може да се разтече, но не от дълбоко гърло, Цецке, а защото ще запотиш мишките от танци-манци.

Отговорност за вдигнатия пулс и доброто настроение можеш да търсиш на Fly Events. Техен ценен съвет е след като закупиш билет е да се обадиш на 0890 102 103 и да направиш своята резервация за маса. Пропуските са на цени от 20 до 40 лева, като най-скъпият вариант ти гарантира място пред сцената, а също и яки мезета към пълната ти чаша.

За финал ще споменем, че между 14 и 18 часа на 31 октомври ще дадем повод за незабравима емоция на по-малките. Те ще имат възможността да се срещнат с техни любими звезди и популярни личности от социалните медии и да участват в конкурс за най-оригинален Halloween костюм.

ЛИНК КЪМ СЪБИТИЕТО!

Кефи ли те?

Къде да заведеш твоята Цецка въпреки Ковид-19 и безпаричието

Търсим три хикса от мачовете и взимаме големите пари