in

Пет неща, които е по-добре да гледаш от националите

Гледа ли последния мач на националите, брато? И ние не, сигурни сме, че дори и да си го сторил, не ти е вървяло пиенето. То е нормално. Най-много тия абичи да ти провалят фиша, щото не знаеш кога ще измъкнат хикс, не че ще бият. Замислихме се след поредното им фиаско какво да правиш следващият път, когато отново има мач на “лъвчетата”.

Гледай форумна лига

Там има дербита, заряд и играчи, които се раздават. Мачове има почти всеки ден, а някои лиги дори ги излъчват на живо през сайта им. Ние дори участваме във форумната лига и гарантираме за честна игра и некадърни отигравания. Но ние си знаем, че не можем, а не като Божката Краев, който обяснява как трябва да се гордеем с неговото съществуване. Ми не се…

Как тече водата в казанчето

Разгобявал ли си казанче? Интересно е, а ако го разглобиш, после ще ти отнеме да го върнеш в първоначалото му състояние. Случвало ни се е и сме си играли, а си признаваме, че сме с две леви ръце за такива неща. Успяхме, даже беше интересно, схванахме му цаката и вече знаем как функционира. От националите можем да научим само, че у нас е закон хора, които не могат да вършат нещо, да взимат добри пари за това.

Пусни си Алф

Да заложиш на стар, забравен сериал винаги е добра идея. Наскоро си пуснахме 2-3 серии от Алф и си изкарахме чудесно. Смяхме се, разпуснахме и като цяло времето беше пълноценно. Виж, 90 минути с “лъвовете” е точно обратното.

Google street

Намери си къщата през Google street, това винаги развеселява. Даже може да се разходиш из врачанско, без да ти се налага да пътуваш до там, оти си е опасно. Тази функция на Google е яка и на нас ни е запълвала доста свободно време, но основно в офиса.

Цецки в Инстаграм

Инстаграм е голяма конкуренция на порно сайтовете, брато. А и на alo.bg. Пак има обяви на коври, просто не са си дали цените. Но пък ще се нагледаш на секси мацки, а има и българки. Всеки един от нас е писал поне веднъж месечно в търсачките на сайтовете за възрастни BG. Знаем се…

Кефи ли те?

Търсим три хикса от мачовете и взимаме големите пари

Първи бъгове на FIFA 21