in

Къде да заведеш твоята Цецка въпреки Ковид-19 и безпаричието

Глей са, брато, треа да уважиш твоето момиче с излизане. Знаем как е – в началото на връзката си сте старал да правиш некви оригинални неща, сега обаче живеете заедно и знаеш, че всичко е вързано и сигурно. Не приемай отношенията за даденост, щото стават скучни, казваме ти го от личен опит. Старанието винаги се награждава, на жените им трябва малко и ще си цар.

Ето ти няколко идеи къде да заведеш твоята Цецка въпреки ограниченията с коронавируса и безпаричието.

На мач от долните дивизии
Бюджет: само за газта

Тук е важен подходът. Много ясно, че няма да иска, ако го предложиш директно. Бъди тайнствен. Мистичен. Ти си голяма работа! Кажи й, че е тайна изненада. Да се нагласи, нема да й трошиш хатъра. На мач от долните дивизии най-много и теб да бият, ама къв мъж си, ако не си ял бой от чичаци? Ей, в крайна сметка е важен жестът. Цецка ще се изненада на решението ти за излизане. Може да не псуваш много, дръж се прилично все едно сте на нова постановка на Захари Бахаров.

В парка
Бюджет: билети за градския

Поради скапаните ограничения заради вируса не можахме да прекараме мечтаното лято навън. По едно време полиция ни гонеше от градинките. Не можахме да пием бира от кофа в компания от 10 човека. Било заразно. Окей, окей. Няма да спорим, немаме енергия за тва.

Предложението ни е простичко тук – отидете в парка, защото скоро не сте! Вземи одеалото от холната гарнитура, вземи 3-4 кюфтета с гарнитура и за гарнитура с емоции – тури в чантата една книга с поезията на Пеньо Пенев. Що Пеньо Пенев? Що па не? Опъвате одеалото в парка, оставяш настрана скарата и книгата и почвате да се целувате. Използвайте слънчевото време, което много скоро свършва за разлика от теб в последните месеци.

На театър
Бюджет: вашите

Има много яки постановки, брато. Взимаш маските, мацката и газ! Поинтересувай се първо къде ще ходите. Дали има къде да спреш. Дали има много ходене (и ние не сме по тая част). Дали има нещо за ядене наблизо – дюнери преди постановката или на антракта е идеално предизвикателство за отделителната ти системата до края на постановката.

Мани тва. Глупости. Изненадай я! Нека също постановката да е комедия. Не ни питай къде да идете, щото ако не знаеш поне 2-3 театъра в София, значи има нещо сбъркано в цялата работа.

На цирк
Бюджет: заем

Заведохме Цецка на цирк. Циркът вкъщи не е достатъчен. Най-евтиният билет е над 20 лева, но няма никакво значение. Банките работят за теб! Отиваш, даваш лична карта и си готов. Вземи повече пари, за да можеш да ядеш и бел хлеб по-дълго време в следващите месеци. Направи поръчител некой приятел, дето мразиш.

На цирк иначе е различно. Хората правят такива луди неща с телата си, че свят ще ти се завие. Баща ти те е водил едно време, обаче на детски. Иди на истински голям цирк. Като цирк “Балкански”. В столицата е близо още месец, парк Възраждане. Има координация, финес, смях, емоция. 2 часа чисто забавление.

Действай, брато!

Кефи ли те?

Пет начина да бием Унгария тази вечер

Задава се чудовищно Halloween party със 100 кила, Alex P и DJ Fed