in

Пет начина да бием Унгария тази вечер

Тази вечер е големият мач, брато. Отдавна на родния запалянко не му пука за националите. Ние не се кефим на тази апатия. Силни, слаби, можещи, НЕможещи, това са нашите момчета. Трябва да ги подкрепяме, а и да вярваме, че нещата ще се променят.

Днес “лъвовете” на Георги Дерменджиев излизат във важен полуфинален бараж с Унгария на националния стадион “Васил Левски”. Ако ударим маджарите, сме на 90 минути от рая. Там ще чакаме някой измежду Исландия и Румъния, бием ли отново – Евро 2021 е наше. Сега обаче търсим начини да подхлъзнем унгарците, за да я караме стъпка по стъпка.

Божинката да ги прокълне

Думите на Валери Божинов имат силата на изстрел на Роберто Карлош. Каже ли нещо, то се случва. Веднъж предрече победа на Левски над ЦСКА с автогол…и то се случи. После обяви Николай Бодуров за Коки Снайпериста и по-късно бранителят призна, че оттогава не е вкарвал гол. Наскоро Генерала призова Камбуракис да не бележи на “Герена, което за тарана на ЦСКА 1948 е детска играчка, и…това също се сбъдна. Божинка, прокълни и тези маджари. Имаме нужда от малко футболна радост.

Да пратим Балъков начело на Унгария

Нали помниш как като деца, ако даден отбор нямаше достатъчно играчи, им пращахме от нашия. Обикновено това бе най-слабия. Е, Балъков бе великолепен футболист, но като треньор е по-слаб и от Цецка на FIFA. Ако успеем да ги прилъжем някак да го вземат за селекционер тази вечер, победата ни е в кърпа вързана. Шансът да се случи е илюзорен, но ако техният треньор Марко Роси ненадейно се разболее…ние сме на ход.

Да пази Андреа

Вратарска дилема мъчи Георги Дерменджиев. Георги Георгиев пази в последните мачове, но сега е резерва в Черно море. Пламен Илиев доскоро беше контузен, Ники Михайлов все още не е в топ форма, Мартин Луков така и не може да спечели доверието на селекционера. Явно ще е четирима се карат, пети печели. Дерменджиев трябва да заложи под рамката, това любимо футболно клише, на Андреа. В нея има много женска злоба след раздялата с Кобрата. Освен това е по-мощна и от Саша Антунович. Трудно ще мине топка зад нея, ще спечели и сърцата на гостите с чар и сексапил. Този ход не е никак лош. Играем за дузпи, там също няма как да вкарат.

Володя да изпълни химните

Химните преди мача са неизменна част от футбола на национално равнище. Предлагаме Володя Стоянов да изпълни и двата. С неговото темпо на пеене ще приспим унгарците. Нашите ще си запушат ушите, за да не се унесат и те. Освен това с бавния ритъм, гостите ще хванят разширени вени на краката, защото изпълнението само на единия химн ще отнеме час, час и половина. Нашите пък дянат на стоене прави, защото в чалготеката това често им се случва.

Да пуснем футболисти на Витоша

Тимът на Витоша (Бистрица) е разформирован, брато. Голяма част от футболистите на “тигрите” сега са на трудовата борса. Чакат някой да ги забележи, но когато имаш една победа за 9 месеца, това трудно ще се случи. Но сега са настървени да се доказват. Освен това никой от Унгария не ги знае кои са. Ще настъпи объркване в щаба на гостите и докато разберат Четин Садула и Георги Амзин какви функции изпълняват, ние вече ще сме ги ушили. Българи, юнаци!

Кефи ли те?

Гинеколог станал баща на 17 деца без знанието на майките им

Къде да заведеш твоята Цецка въпреки Ковид-19 и безпаричието