Минаваме на следващо ниво с Райън Рейнолдс и „Свободен играч“

Минаваме на следващо ниво с Райън Рейнолдс и „Свободен играч“

Новият трейлър на приключенската екшън-комедия „Свободен играч“ е вече тук и ни поднася ударна доза хумор, немислими и за най-смелите фантазиислучки и ексцентрични решения, които водят до още по-необичайни развръзки, брато. Райън Рейнолдс е звездата в главната роля, която ще ни покаже света такъв, какъвто не сме си го представяли… освен на видеоигра.

В новия трейлър на филма зрителите ще станат свидетели на неконтролируемия хаос, който съпровожда всяка стъпка на иначе спокойния и праволинеен банков служител Гай (Райън Рейнолдс). Нестихващ екшън, изненадващи появи на всевъзможни нови герои, преплитане на реалност и фикция, които създават динамични обрати през цялото време, са само част от вълнуващата история, която превръща иначе паралелния гейминг свят в действителност.

А дали виртуалната реалност всъщност не е абсолютен еквивалент на света, който познаваме?  Може би са напълно идентични, но рамките и правилата, наложени от една видеоигра, са далеч по-строги и некомфортни. Животът наистина е игра, но Свободен играч ни дава различна перспектива затова как можем да я владеем.

Филмът е дело на режисьора Шон Леви („Нощ в музея“, „Странни неща“), а сценаристи са Мат Либерман и Зак Пен. Освен забележителния Райън Рейнолдс, в „Свободен играч“ участват още Тайка Уайтити, Джоди Комър, Джо Кири, Мати Кардаропъл и други.

„Свободен играч“ ни праща на следващо ниво от 11 декември само в кината.