in

Кое в тоя живот тежи повече от думите на Десподов

Един футболен трансфер взриви обществеността, брато. Напрежението се реже с нож, усеща се, въздухът вече тежи повече, отколкото…думите на Кирил Десподов. Именно футболист №1 на България за 2018 година се отрече от думите си и отиде в “Лудогорец”. Няма лошо, затова тази игра е велика, защото утрешният ден е изпълнен с неясноти. Едно обаче е сигурно – света на играчите капиталът е по-ценен от морала.

И не е изненада, когато фенската омраза помете всичко по пътя си подобно на лавината в планината. Защото в опита си да спечелят сърцата на привържениците, много футболисти говорят неща, които не мислят. Важното е да си в медиите с високопарни думи, примерите са много. Такива има и при “сини”, и при “червени”, а и в много други отбори далеч от нашите географски ширини. И за да го обърнем на майтап, решихме да разсъждаваме кое тежи повече от думите на Десподов от 2017 година.

Космонавт в орбитата

Този пример не е случаен, брато, и ти много добре го знаеш.  Наясно си също, че благодарение на микрогравитацията, космонавтите всъщност могат да движат предмети, които тежат повече от 10 килограма само с върховете на пръстите си. Така е, защото в орбитата е друго. И по същата логика космонавтите там са по-леки. Е, не колкото статус във фейбук, де.

Миши лемур

Това животинче е дълго около 12 см и тежи около 50 грама. Открито е, че съществува през 1993-та в горите на Мадагаскар. Най-често представителите от този вид са с кафяви и бели цветове и имат дълги опашки, които ползват, за да се закачат за дърветата и да изглеждат още по-неустоимо сладки.

То*ките на Серина

Написа го наш читател във фейсбук, където има и други интересни примери. Възспитанието ни не ни позволява да ги напишем, но можеш да хвърлиш един поглед там.

Хелият

Хелият тежи 0,1785 грама на литър. Вече ти е ясно защо го даваме за пример, нали?

Кило памук

Като малки ни питаха често кое тежи повече – 1 кило памук или 1 кило желязо. Тъпо, брато. Винаги казвахме второто.
Оказва се обаче, че думите на Десподов не тежат повече и от 1 кило памук. Това е едно малко чувалче може би. Чувалче от най-леките. По-леки от думите на футболист. Жалка история. Парите им взеха душата.

Банкнота от 2 лева

На изчезване е вече също както коректните отношения. Дори и тя има по-голяма стойност, защото скоро ще е с колекционерска стойност, докато футболисти с лимитирани качества – бол.

Лаф на Божинката

Дори в майтапите на Валери Божинов има повече истина от думите на Кирил. Звучим крайни, но пак казваме, Божигол каза, че във Враца ще играе само за “Ботев”, и си спазва това обещание. Шегуваме, това си го измислихме.

Кефи ли те?

Минаваме на следващо ниво с Райън Рейнолдс и “Свободен играч”

Not Safe For Work
Click to view this post

Искаш ли да летиш в облаците с Алена Глухова? (СНИМКИ)