Четири футболни прогнози за уикенда с общ коефициент 11.88

Четири футболни прогнози за уикенда с общ коефициент 11.88

Новият сезон започва, брато, а ръцете ни сърбят да дадем първите си прогнози. Обосноваваме ги и дейставе на сигурно, за да ни тръгне така годината.

Брайтън – Челси

Наглед сигурна „двойка“, но това е и леко измамно. През изминалния сезон „Брайтън“ спечели само 21 от всички 41 точки вкъщи и бе сред най-слабите домакини. „Челси“ пък бе сред най-добре представящите се отбори далеч от своя стадион. Сега „сините“ имат сериозна селекция и ще са мотивирани да тръгнат с успех. През лятото на „Стамфорд Бридж“ пристигнаха Кай Хавертц от „Байер“, Тимо Вернер от „Лайпциг“, Тиаго Силва от ПСЖ, Бен Чилуел от „Лестър“ и едно вратарче от „Рен“, ако не се лъжем, но не е Петър Чех. Очакваме победа за гостите.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.61

Виляреал – Уеска

Унай Емери има нов отбор и това е Виляреал, брато. Сигурни сме, че „жълтата подводница“ ще имат солидно присъствие този сезон в Ла Лига, а първият съперник е нова. „Уеста“ спечели Сегунда дивизион и целта сега ще е една – оцеляване. Може да опиташ единицата, а ако си по-слем и с ХК.

Прогноза: 1
Коеф: 1.53

Алавес – Бетис

Здрав сблъсък, който противопоставя два тима със сходни цели през кампанията – да стоят далеч от зоната на изпадащите. Виждаме го гол/гол и равен. Търсим хикса заради по-високия коефициент.

Прогноза: Х
Коеф: 3.2

Левски – Етър

Няма да е истинска прогноза, ако не заложим на поне един мач от родната „А“ група. Търсим 1 за „Левски“, защото „сините“ нямат победа у дома през 2020 година, а този мач е идеалната възможност тази тенденция да се секне. „Етър“ е последен без спечелена точка, а тимът има много проблеми от организационна гледна точка. Виждаме го победа с ХК, но да не се изхвърляме…

Прогноза: 1
Коефициент: 1.5