in ,

Най-тъпите идеи за live в социалните мрежи

Интернетът и социалните мрежи тотално съсипаха тая държава, брато. Не ни стигаше на времето телевизия Планета, но търсенето на внимание и избиването на комплекси вече е по-тренд и от тъпото надписче mood, което всяка кифла добавя към свое селфи, защото не знае какво друго да напише или просто сивото й вещество не може да роди друго.

Кючек

В последно време все по-често попадаме на кючеци на live, брато. Не го разбираме, наистина. Събрал си се с некви авери, изпили сте всичкото пиене и антифриз на света и след това изпитвате силното желание това да стане обществено достояние барабар с танцувалните ви умения, за които би завидяла и куца медуза. Яшаааа… Купона почна в София и свърши в Банско, както казваше един на много бело и кафево.

Тъпи разговори

Такива, които разни дебили решават да правят live в групи във фейсбук с много хора с цел да привлекат внимание. Получава ли се всъщност? Да, но по грозен начин. Започват да летат цветущи клетви към тези, които са решили да потърсят внимание по този начин. На нас пък ни е забавно, особено като четем коментарите. Така обогатяваме псувните си, които после ползваме, като отидем на мач в Окръжната.

Събранието на входа на блока

Постоянно гледаме някакви лайфове, в които некой иска да изобличи некой друг. Например съранието на входа ти – застанали сте по един представител на апартамент и почвате да се карате що таксите за чистачка не се събират на 5-то, а на 3-то число от месеца. А миналия вторник Пецата от долния етаж минал и леко настъпил стъпката на леля Здравка. И тя му е бясна, че тва си е нейната стъпка. Не знаем баш кви глупости пишем сега, но ни разбираш напълно – тия селско-битови истории на ниво “Празни мозъци” никак не ни интересуват. Големи хора сте, седнете и се разберете.

От дискотека

Картината е размазана, защото си в дупка под земята, а интернетът ти е на Е, но ти си пиян и държиш да го покажеш и на останалите. Сигурен си, че ще се изкефят така, както ти на трета табла с шотове. Но трезвата преценка ти липсва, брато. Картината е на квадратчета като в Doom, звукът пука и е логично, защото и в дискотеката не можеш да се чуеш с аверите, а причината да правиш всичко това е, че искаш да покажеш на бившата/бившия, че се забалявлаш. Не ни разбирай погрешно, ние също сме правили такива лайфове. Трием ги веднага щом изтрезнеем.

От колата

Караш в колата, сам си и явно си решил, че това е адски интересно, за да го споделиш с останалите. Първата ти идея, която ти идва е лошо. Но все пак го правиш. Пускаш лайф, за да гледаме как шофираш спокойно, слушайки на макс музика. Не е нашето това!

От погребение

Нема как да не сме толкова отвратителни като натам отиват нещата, брато. Хората обичат да споделят своята радост, но и своята мъка. Качват снимки с починали близки, жалейки, коментират, демонстрират, а това е лична човешка болка, нещо, което не бива според нас да е на показ като новия маникюр на Цецка. Очакваме лайф от погребение с опечалени и всичките му там атрибути, даже не искаме да ги споменаваме, че ни побиват тръпки.

Кефи ли те?

Сериозно ли това е пропуск? Да, това е пропуск (ВИДЕО)

5 причини да искаме отново да сме на училище