in , , ,

Мъжете намират миризмата на женските подмишници за възбуждаща

Гадничко е, но да знаеш, че се оказва, че мъжете несъзнателно намираме естествената миризма на женските подмишници за възбуждаща, брато. Поне така пише в. DailyStar, позовавайки се на резултатите от британско изследване.

За целите му специалисти от университета на Кент са привлекли 24 студенти от мъжки пол. Участниците е трябвало да оценят миризмата на памучни тампони, поставени предварително под мишниците на жени, които не са използвали дезодорант.

Изследователите са установили, че мъжете са в състояние да различават дори незначителни промени в натуралния аромат. Оказало се също, че естествената миризма на нежния пол не ги отблъсква.

А ако момичето е било възбудено, излъчваното от нея ухание е привличало потенциални ухажори. Участвалите в експеримента жени първо са прочели текст, посветен на плетене, и са гледали видеоклип на тема изграждане на мостове.

Събраната по време на тези им занимания пот не се е сторила привлекателна на мъжете. На следващия етап обаче доброволките са чели еротични откъси от книгата “Петдесет нюанса сиво” или са гледали пикантни сцени от филма. В този случай излъчваният от жените аромат се е оказал далече по-възбуждащ за мъжете.

Кефи ли те?

Денят на истината!

Престъпник проникнал в къщата на Енимем, за да го убие