in ,

Мъж си купи Lamborghini с помощи за COVID-19

Жител на Флорида ще бъде съден за злоупотреби с държавни помощи за справяне с последствията от пандемията от коронавирус, брато. 29-годишният Дейвид Хайнс получил близо $4 млн. по програма за подпомагане на бизнеса, но вместо да ги даде за заплати на мнимите си служители, той си купил Lamborghini и започнал да пръска пари по скъпи магазини и заведения, съобщава NBC.

Хайнс кандидатствал за заеми в размер на $13.5 млн. (€11.5 млн.) по Програмата за защита на трудовите възнаграждения (Paycheck Protection Program, PPP) от името на различни компании, използвайки фалшиви данни за разходите им за заплати на служители. Банката одобрила кредит на стойност $3.9 млн. (€3.3 млн.), който можел да не връща, стига да докаже, че парите са изхарчени по предназначение в помощ на работници в условията на карантина.

Според прокурорите обаче няколко дни, след като получил сумата, Хайнс се сдобил с чисто ново Lamborghini Huracan за $318 000 (€271 116). Вместо да разпредели парите за заплати, следващите няколко седмици мъжът се впуснал в шопинг из скъпите магазини на Маями и купони из курортите на Флорида.

Законът за Програмата за защита на трудовите възнаграждения в САЩ бе подписан на 29 март. Той предвижда отпускането на заеми с възможност за опрощаване на малки предприятия, пострадали от пандемията, в размер на $600 млрд. (€512 млрд.).

Кефи ли те?

Вдовицата на Хю Хефнър си има 32-годишно гадже

Not Safe For Work
Click to view this post

О, да: Днес е световният ден на оргазма