in

Пет варианта за нова професия на Дани Кирилов

Данаил Кирилов подаде наскоро оставка като министър на правосъдието, брато. Новината набързо стана хит в социалните мрежи, но все още не знаем да има окончателно решение дали тя е приета, или не. Вестта обаче силно ни притесни. Какво ще работи сега този клет човек, който може да те спечели от пръв поглед само с една от многото си физиономии. Замислихме се. Достатъчно кадърни хора изпуснахме през годините, за да си позволим още един. Краси Балъков вече не е селекционер на България,

Автор на приказки

Данаил Кирилов много обича да пише. Прави го развлекателно, умело намесва и анимационни герои в иначе сериозни постове. Това говори за сериозен талант, който трябва да бъде доразвит, а не да му се взима перото, както вече се опитаха да направят. Родният фолклор е пълен с хубави български приказки, но скоро не сме чели нищо ново. Време е Дани да запретне ръкави, да си измисли изцяло нов герой, който да стане хит. След време по неговите книги ще се създават филми, а пред дома му ще има една от онези табели “Тук живя писателият Данаил Кирилов – авторът на геройските приказки на българския Спондж Боб”.

 

Мим

Е, писането не е никак лека задача, признаваме. На самите нас ни куца. Но пък може да се прави като хоби. Ако не му потръгне, винаги може да се преориентира така, както родните министри ги въртят на различни позиции. Едни от най-известните мимове са Марсел Марсо и Жан-Луи Баро от Франция. Към мимовете може да бъде причислен дори Чарли Чаплин. И тримата отдавна не са сред живите. Нужна е нова свежа кръв, г-н Кирилов дори някак неосъзнато е овладял тънкостите на пантомимата. В него изразът на лицето е един от най-важните фактори, а за българския политик това е детска игра. Той може да бъде тъжен, весел, учуден, изненадан. Всичко това само с едно изражение. Мхм!

Наследник на Веселин Маринов

Намираме някаква прилика между двамата без да искаме по никакъв начин да засегнем г-н Маринов. Но усещаме, че в Дани Кирилов напира още един талант. Той дава вид на поп фолк изпълнител от 90-те години. Такива обаче вече почти няма. Затова Кирилов по-добре да се преориентира към поп музиката. Неотдавна той размаха пръст на рапъри, дръзнали да заснемат клип в Съдебната палата. Очевидно този стил не му е по вкуса, а и на нас не ни се чини да запее в улични рими. Но със сако, спретната прическа и загадъчна усмивка, го виждаме как подлудява свои почитатели на голям коледен концерт в НДК. Наследникът на Веско е тук!

Директор на БНТ

Няма да открием топлата вода, ако кажем, че на тази позиция очевидно може всеки да се пробва. Раздава се основно на хора, близки до властта без да назоваваме конкретни имена. Дани Кирилов е готов да седне на горещия стол. И без това в момента има протести пред сградата на БНТ. Хората са недоволни, искат качествена продукция. Дани ще им я даде. Ще върти до откат всички серии на Семейство Флинстоун. Между тях ще разрежда със Сподж Боб Квадратни гащи, а за лека нощ ще чете пасажи от новата Конституция. Ето, почти му написахме програмата. Останалото от него.

Админ във Фейсбук

Така възмездието ще възтържествува. Бойко Борисов отне изконното право на Кирилов да пуска статуси във Фейсбук. Справедливо ли е? Не, разбира се. Човекът и има какво да каже, и как да го напише. Какви са тези рестрикции? Очеведно има опит със социалните мрежи, а Фейсбук се слави като най-развитата. Всичко или нищо! Време е Марк Зукърбърг да предложи работа на родния адвокат като админ. Ще изтрие всички хапливи коментари по негов адрес със задна дата и ще им наложи едномесечен бан. После пак, защото от първа ръка знаем колко тежки са законите на Фейсбук. Дани Кирилов ще въведе ред сред онази пасмина, дръзнала да всява хаос в политическия живот и да организира протести. Бан, бан, бан!

Кефи ли те?

Играта, която е невъзможно да подкараш (ТРЕЙЛЪР)

Alex P се завърна шумно с нов рап хит (ВИДЕО)