in ,

WTFWTF

Българските отбори, в които Меси може да продължи кариерата си

Голябата бомба е на път да взриви футболната общественост, брато. Лионел Меси е на изхода на “Камп Ноу” и се оглежда за нов отбор. Мегазвездата на “Барселона” е готов за ново предизвикателство в своята кариера. Досега той игра само за каталунците, но загубата с 2:8 преля чашата. Тук сме, защото имаме адски силни доводи Лео да подсили български отбор. Причините са редица, но основната е, че ни писна да четем за шуменския Деко, казахстанския Меси, пловдивския Тоти. Искаме нещо истинско и неподправено!

ЦСКА

Но това на Гришата, защото ЦСКА 1948 взима само българи на преклонна възраст. На “Армията” обаче е време за първия чуждестранен трансфер на бял играч. Ще го реди лично бат Ицо, защото е идол на Меси. Именно това ще е големият стимул на аржентинеца – да се докаже в отбора на сърцето на Камата. Има обаче един голям риск – ако Меси не вкара на “Левски”, винаги ще го мразят. Ако не вярва, може да пита Митко Бербатов.

“Левски”

Меси е бесен на загубата с 2:8 в Шампионската лига, но ако стъпи на “Герена”, може да бъде сигурен, че скоро няма да играе в турнира на богатите. Причината е, че дори с Лео в отбора, “Лудогорец” пак ще бъде шампион. Ще има издаден указ съдиите да не дават дузпи, ако нарушението е срещу аржентинеца. Козмин Моци лично ще се погрижи да направи атентат срещу великия №10 и да му причини първата контузия в ребрата след влизане с шпагат. Освен това Меси ще има мисия на “Герена” – да стабилизира финансово “сините”. Ясно е, че “Левски” ще му обещае заплата, каквато самият нападател поиска. Просто няма да му я плащат. Но и с него в отбора, продажбата на фланелки няма да скочи, защото феновете ще са недоволни от материята. Сигурни сме, още че Меси ще проговори български по-добре от Люпко Петрович и Валери Божинов и още преди края на първия полусезон ще е качил 8-9 кг, защото ще мине на режима на Ники Михайлов.

“Ботев” Враца

Момчетата под Балакана имат нужда от човек като Меси. Той ще дриблира с топката в центъра и в противниковото поле, докато се опитва да разгадае схемата на игра на Сухия. Статутът му на титуляр обаче ще е заплашен, защото, за да си титуляр у Враца, трябва да държиш на пиене, а Меси ни съмнява да е къркал 60-градусова рИкия, баце. Ще трябва да прави и шпагати с двата крака – друг задължителен приом. Ако заплатата не му стига обаче, може да доработва в общинската адиминистрация като младши експерт спортни и младежки дейности. Два бона като футболист и 700 лева за второто нема къде да ги похарчи у Враца. Ако държи на вносни стоки, па има Кауфланд, Била и Лидл. На автогарата да седа всеки обед на боб с наденица за 3,20 лв. и е вързал бюджета, ще може да праща някой лев и на техните у Аржентина. Меси у Враца ще е супер и за местното население, което има нужда от малко радост за окото, различна от бой, Валери Божинов и концерт на Руси Русев.За Лео също ще има разнообразие в града. Има барчета, забавления… В момента не мое се сетим кви, ама има. Басейн има у Зверино е добър, така че да купува винетка и да не се прави на луд.

“Пирин” (Благоевград)

“Орлетата” тази година са на гребена на вълната. Пари има, заплатата на Лео не е проблем. Има и добра организация, само треньорът им е слаб, но това не е от значение, защото всички знаем, че Меси реди състава на “Барселона”. Е, сега ще изпълнява същите функции и в Благоевград по пътя към завръщането на тима в елита. Роналдо има 0 гола в родната “Б” група, така че това е важен стимул за Лео да се докаже в тази любопитна дивизия. Ще бъде в един отбор с Бодуров, Карачанаков, Бастунов, които в никакъв случай не са по-лоши от Пике, Дембеле и Умтити. С идването му ще тръгне и нов лаф в българския футбол – “Червен картон за Меси и всичко си…” Ще е любопитно да видим аржентининеца по терените в Ерден, Габрово и Симитли.

“Созопол”

Родното черноморие се нуждае от реклама и нов имидж. Имаме топ предложението, за което обаче искаме и процент. “Созопол” отново е в професионалния футбол от това лято. Отборът от едноименния курорт имаше своите перипети през годините, но сега е мотивиран да се утвърди в “Б” група, а след време защо не и да заиграе в елита. Тимът е с хубав стадион, така че това не е проблем. С привличането на Меси ще има отново бум на туристи по родното черноморие. Хората ще се редят, за да гледат великия Лео, който през есента и пролетта ще играе, а лятото ще продава царевица на плажа и ще се снима срещу пари с курортистите.

Царско село

Все пак това е лидерът в нашето първенство. Меси ще заформи брутален дует в атака с Мирослав Будинов, българският Суарес, но без коса. За разлика от другите отбори, в този Меси ще бъде и капитан, както в Барселона. Стойнето ще му осигури безплатно пребиваване в комплекса, на който е кръстен и футболния отбор. Вярно, колкото и голове да вкара, Меси няма да спечели “Златната топка”, но пък има шанс за трофея Футболист на футболистите.

АКО ПРЕЦЕНИШ, ЧЕ СМЕ ДОСТАТЪЧНО ЧИТАВИ И ЗАСЛУЖАВАМЕ ПОДКРЕПА, МОЖЕШ ДА ГО НАПРАВИШ ТУК! 

Кефи ли те?

Мъж спаси от пожар дома и магазина си с помощта на бира

На пазара излезе биографията на Уолт Дисни