in

Микеле Мороне – братото, по което откачиха всички Цецки

Иска ни се да пишем само за яки мацки, брато, но нали и Цецките трябва да бъдат щастливи. Ние сексуално трудно ще ги задоволим, но поне да спомогнем за доброто им настроение с някой друг горещ материал. Цецки, тази статия посвещаваме на вас, бъдете мокри и широки усмихнати!

Поредният италианец, който размъти целомъдрените мозъци на жените ни, брато, се казва Микеле Мороне. Този път е сериозно, защото въпросното брато едва набира скорост. От къде се пръкна ли – от хитовия еротичен-драматичен-любовен филм “365 дни”. Не сме го гледали, но ни казаха, че в лентата Микеле играе ролята на мафиотския син Масимо Торичели, който наследява империята на баща си. С две думи – богат, красив и висок 1,90м. Егати! Екранната му партньорка Анна-Мария Секлуцка също не е за изпускане! Харесваме я, няма да те лъжем.

 

View this post on Instagram

 

Focus. 🚷

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on

Но все пак сега задоволяваме любопитството на Цецките. Та сеньор Мороне никак не е за изпускане към днешна дата, но това не винаги е било така. Почти 30-годишният актьор и певец неотдавна излиза от дълбока емоционална и финансова яма, в която пропада след развода с ливанката Руба Саадех. Да, разведен е, дишайте. Бракът му с красивата Руба (харесваме и нея) продължава едва четири години, през които се раждат двамата му сина Маркус и Брандо. Разводът го оставя разорен и съсипан в емоционално отношение, което го принуждава да замине за малко италианско селце, където да лекува сърцето си и да изкара някое евро, работейки като градинар. Егати градинарят…

 

View this post on Instagram

 

🌞missing the sun🌞

A post shared by Rouba Saadeh (@roubasaadeh) on


Но който е роден с късмет, и в затънтено село да го пратиш, пак ще процъфти. В случая късметът е с лице на красива руса жена – авторката на книгата, по която е сниман хитовият филм. Полската писателка Бланка Липинска харесва Микеле за ролята на своя главен герой, въпреки липсата му на опит пред камерата. Има усет тая жена. Толкова се вживява, че чак си подарява второстепенна роля във филма, за да е до него на снимачната площадка хитрушата с хитруша.

 

View this post on Instagram

 

Nobody.. . @jenskochphoto

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on

И ако 2018-а година е пагубна за Микеле, то 2020 е неговото щастливо число, за разлика от всички останали хора по света. Освен успеха на филма, роденият в скромното градче Меленяно издава и първия си музикален албум “Dark room”, а четири от песните стават популярни и като саундтрак от филма. Има и още – наскоро стана ясно, че именно Мороне ще е новото рекламно лице на Долче и Габана. Няма проблем Тук вече спираме да се мерим с него и отстъпваме крачка назад.

За любопитните Цецки ще издадем, че ще има продължение на “365 дни”. Драма, после щастлива развръзка, появява се и брат-близнак на Масимо, който се намесва в любовта му и нещата отиват към една не особено романтична посока, но така е не само във филмите, а и в живота. Е, скандалните сцени са сигурни, още по-скандални и от тези в първия филм. Така че стискайте зъби, галете котето и опивайте палците на краката до излизането на втора част. Дотогава изкарайте сексуалното си напрежение върху братоците до вас! Успех!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Знаехме си! Гледането на порно е полезно за жените

Божинката, Тити, Боби Манекена и още, които да карат Григор Димитров