in

Божинката, Тити, Боби Манекена и още, които да карат Григор Димитров

Гришо го закъса, брато. Водеща новина е взетата му книжка. Обикновено това го правеха родните футболисти, но сега и тенисистът ни остава без лиценз за шофиране. Трябва да подчертаем, че не е бил пиян, а е карал с превишена скорост. При това не в Студентски град, а край Ривиерата.

Сега големият въпрос е какво да прави Григор Димитров? Ясно е, че трябва да се предвижва, тук сме на ход ние. Имаме горещи предложения, в които тенисист №1 на България може да се вслуша.

Валери Божинов

Божинката пак е без отбор. Иска да се връща в “Левски”, но дали на “Герена” го искат е отделен въпрос. Валери е отличен шофьор. Той може да пее, танцува и записва видео за Асенчо Таксито, докато държи волана. Кариерата на нападателя не е минала само през Франция, а там все още се намери някой отбор със сложно име, което да приюти Божигол. Генерала ще кара Григор за тренировки, а по пътя ще си говорят на някакъв техен език. Ще си менкат гаджета от нета и ще се хвалят за последните победи извън игрището. Мяу!

Боби Манекена и Нина Димитрова

Пилинциту и Нинчето имат фирма за вип трансфери в Монте Карло. Напълно сериозни сме, следим ги внимателно. Значи това са точните хора за Григор, а даже нямаме претенции за процент. Важното е да свършим работа и на едните, и на другите. Боби Манекена и Нина Димитрова са особено активни в Инстаграм, а там е и силата на наш Гришо. Предстаяме си много нови съвместни публикации на път към корта, а после и към дома на родения в Хасково спортист.

Тити Папазов

“Левски” има остра нужда от финансиране, а и двамата собственици са с празни джобове. Тити Папазов обаче има сериозен опит в шофирането. Не признава червени светофари, вело алеии и правила. Франция ще му отеснее. Парите, които ще заработи като шофьор на Григор Димитров ще дари на “сините”. И без това не е платил нито стотинка за акциите. Допускаме обаче, че ще му вземат книжката по-бързо, отколкото Гришо губи мач на голям турнир.

Нелегален

Да продължава да си кара кефа и колата. В Галиче половината са без книжки и продължават да карат, че даже и под въздействието на нафталин, пико и каквото е имало в долапчето на баба. Да си лош възбужда жените и требва да си гангстер, щото иначе не си лош. Гришо си пада по възрастни, а те така или иначе трудно се впечатляват.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Микеле Мороне – братото, по което откачиха всички Цецки

Eто откъде идва шегата за сервиза…