in

О, да: Днес е световният ден на оргазма

Ммммм, продължавай, да, да, да, да, даааааааааааааааа! Честит ден на оргазма, братоци и Цецки! Визираме истинските, не от онези фалшивите! Съществуват безумни празници в календара, но този трябва, дори е задължително, да се почете подобаващо. Ако в Световния ден на бирата се пие бира, но логичното е днес да се потрошите в търсене на онзи сюблинен момент, когато изпъваш палците на краката и забелваш очите.

Виж още, брато: Аларма буди жените с огразъм (СНИМКИ)

Хващай гаджето, комшийката или минимум трета братовчедка (шегуваме се, може и втора) и си подарете по един оргазъм, мамка му. Идеята за подобно честване идва от Бразилия. Страната обаче отбелязва Националния ден на оргазма през август, но нашият явно е преждевременен и идва по-рано.

Подобно на водещите на мачовете по “Диема” и ние имаме няколко безумни факта, които не те греят, но пък е хубаво да ти ги кажем. Средният брой на оргазмите в глобален мащаб е два или три седмично. Едва 64 процента от Цецките достигат връхната точка при полов контакт за разлика от мъжете, където процентите са 91. Най-ощетени по отношение на оргазмите са германците – 2,54 процента от споделят, че никога не са изпитвали върховно сексуално задоволство.

Най-интензивни оргазми изпитват жителите на Чили, Италия и Испания, а най-шумни са бразилците. А у нас няма статистика, но пък винаги можеш да изгледаш някое друго видео със съвети на Кобилкина и да научиш къде бъркаш.

Кефи ли те?

Мъж си купи Lamborghini с помощи за COVID-19

Not Safe For Work
Click to view this post

Жена роди без да прави секс, мъжът й в шок